Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suomen Yrittäjät ja Sanoma webinaarikuva nainen juo kahvia

Nykyaikaisen B2B-markkinoinnin rakentaminen

Nykyaikaisen B2B-markkinoinnin rakentaminen

Aika

26.10.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mistä ja miten tavoitat yrityksellesi uusia potentiaalisia asiakkaita? Jokaisen yrityksen kannattaa markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan. Mitä erityistä on hyvä huomioida kun asiakkaina eli markkinoinnin kohteena ovat toisten yritysten päättäjät? Tule kuulemaan mm. näistä aiheista lisää Sanoma Median ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämään koulutukseen ja opit millaisten perustusten päälle nykyaikainen B2B-markkinointi kannattaa rakentaa!

Koulutuksessa käydään läpi näitä teemoja:

  • Mistä lähteä liikkeelle B2B-markkinoinnissa, millaiset lähtökohdat olisi hyvä olla kunnossa
  • Keskitä markkinoinnin toimenpiteesi ja seuraa toimenpiteiden vaikutuksia
  • Esimerkkiyritys: Telilä Sähkötyö, jossa haluttiin yhtenäistää yritysilme ja tavoittaa olemassa olevan asiakaskunnan lisäksi uusia potentiaalisia ostajia

Koulutus sopii yrittäjille ja markkinointia työkseen tekeville, heille jotka haluavat ammentaa lisää vauhtia omaan tekemiseen. Luvassa on käytännön esimerkkejä, konkreettisia vinkkejä sekä takuulla ajatuksia herättävää keskustelua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Keskustelijoina Santtu Kottila, markkinointijohtaja, Leadoo Marketing Technologies ja Anna Einola, myyntipäällikkö, Sanoma Markkinointi Routa

Santtu Kottila on kotimaisen markkinointiskenen uuden aallon tekijöitä. Martech-kasvuyhtiö Leadoo:n co-founderina ja markkinoinnista vastaavana johtajana sekä MarkkinointiKollektiivin perustajana tunnetuksi tullut Kottila on inspiroiva puhuja, joka tuo pöytään aina aimo annoksen konkretiaa. Santun erikoisalaa ovat ilmiöittäminen, PR, konversio-optimointi, sisältömarkkinointi sekä monikanavainen B2B-markkinointi.

Anna Einolan työtehtäviin Sanoma Markkinointi Roudalla kuuluu mm. monikanavaisten mainosratkaisuiden myyminen – monipuoliset printti- ja digiratkaisut sekä radio ja videomainonta. Annan mielestä parasta työssä on päästä asiakkaiden kanssa yhdessä suunnittelemaan pidemmän tähtäimen mainosratkaisuja, sekä hyödyntämään kattavaa raportointia jatkomarkkinoinnin suunnittelussa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse  tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity