Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median webinaarikuva nainen juo kahvia
  • Etäkoulutus

Nykyaikaisen B2B-markkinoinnin rakentaminen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mistä ja miten tavoitat yrityksellesi uusia potentiaalisia asiakkaita? Jokaisen yrityksen kannattaa markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan. Mitä erityistä on hyvä huomioida kun asiakkaina eli markkinoinnin kohteena ovat toisten yritysten päättäjät? Tule kuulemaan mm. näistä aiheista lisää Sanoma Median ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämään koulutukseen ja opit millaisten perustusten päälle nykyaikainen B2B-markkinointi kannattaa rakentaa!

Koulutuksessa käydään läpi näitä teemoja:

  • Mistä lähteä liikkeelle B2B-markkinoinnissa, millaiset lähtökohdat olisi hyvä olla kunnossa
  • Keskitä markkinoinnin toimenpiteesi ja seuraa toimenpiteiden vaikutuksia
  • Esimerkkiyritys: Telilä Sähkötyö, jossa haluttiin yhtenäistää yritysilme ja tavoittaa olemassa olevan asiakaskunnan lisäksi uusia potentiaalisia ostajia

Koulutus sopii yrittäjille ja markkinointia työkseen tekeville, heille jotka haluavat ammentaa lisää vauhtia omaan tekemiseen. Luvassa on käytännön esimerkkejä, konkreettisia vinkkejä sekä takuulla ajatuksia herättävää keskustelua. Koulutus on avoin kaikille kohderyhmään kuuluville.

Keskustelijoina Santtu Kottila, markkinointijohtaja, Leadoo Marketing Technologies ja Anna Einola, myyntipäällikkö, Sanoma Media

Santtu Kottila on kotimaisen markkinointiskenen uuden aallon tekijöitä. Martech-kasvuyhtiö Leadoo:n co-founderina ja markkinoinnista vastaavana johtajana sekä MarkkinointiKollektiivin perustajana tunnetuksi tullut Kottila on inspiroiva puhuja, joka tuo pöytään aina aimo annoksen konkretiaa. Santun erikoisalaa ovat ilmiöittäminen, PR, konversio-optimointi, sisältömarkkinointi sekä monikanavainen B2B-markkinointi.

Anna Einolan työtehtäviin Sanoma Markkinointi Roudalla kuuluu mm. monikanavaisten mainosratkaisuiden myyminen – monipuoliset printti- ja digiratkaisut sekä radio ja videomainonta. Annan mielestä parasta työssä on päästä asiakkaiden kanssa yhdessä suunnittelemaan pidemmän tähtäimen mainosratkaisuja, sekä hyödyntämään kattavaa raportointia jatkomarkkinoinnin suunnittelussa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi