Etsi

Tiedote

Suomen Yrittäjät jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan myönteisiä kesätyökokemuksia nuorille. Kampanjassa mukanaoleva yrittäjä voi ilmoittaa kesätyöpaikat veloituksetta suositulla työpaikkasivustolla.

– Mahtavaa, että on olemassa Vastuullinen Kesäduuni -kampanja, johon mukaan lähteneet työnantajat ovat sitoutuneet noudattamaan reiluja pelisääntöjä myös kesätyöntekijöiden kanssa. Hakiessasi näiden yritysten kesäduuneihin voit luottaa, että perusedellytykset hyvälle kesätyölle on jo olemassa! Nuorten Yrittäjien johtoryhmän jäsen, yrittäjä Mari Pohjala kirjoittaa Vastuullinen kesäduuni -blogissaan.

Työnantajille kesätyö on hyvä tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Selvitysten mukaan yli 90 prosenttia vastuullisissa kesätyöpaikoissa työskennelleistä nuorista haluaisi jatkaa samalla työnantajalla myös tulevaisuudessa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan lähtevä yrittäjä pääsee kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon ja nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä, maksuttomissa seminaareissa. Yrittäjä saa Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit käyttöön. Yrittäjä saa myös oikeuden ilmoittaa organisaation kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.

Samalla työnantajat pääsevät osallistumaan Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat.

Kampanjassa on mukana jo lähes 500 vastuullista työnantajaa. Kesällä 2018 kampanjan kautta tarjottiin yli 65 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Vuoden 2019 tavoitteet ovat vielä korkeammalla. 

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta, joka luo myönteistä kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa pienyrityksille edullinen osallistumismaksu

Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta hyötyvät myös pienet yritykset. Siksi Suomen Yrittäjät on yksi kampanjan asiantuntijakumppaneista ja on neuvotellut alle kymmenen henkilön mikroyrityksille edullisen 20 euron kampanjamaksun.

Kampanjaan voi ilmoittautua osoitteessa www.kesaduuni.org/ilmoittaudu.

Lisätietoa: www.kesaduuni.org