Kuva: Julius Konttinen
4.4.2022 klo 10:32
Uutinen

11.11. järjestetään Järvenpäässä iso yksinyrittäjäpäivä, johon toivotaan osallistujia ympäri Suomen

Uudenmaan Yrittäjät järjestää 11.11. Järvenpäässä ison yksinyrittäjätapahtuman, johon tavoitellaan 500−600 osallistujaa ympäri Suomen. Yksinyrittäjäpäivän ohjelmassa on muun muassa huippupuhujia ja verkostoitumista.

Päivän teema on ”Yhdessä”, joka korostaa verkostoitumisen tärkeyttä.

− Yksinyrittäjä voi verkostonsa kanssa olla moninkertaisesti itsensä kokoinen ja silti pysyä sydämeltään yksinyrittäjänä. Koskaan ei voi tietää, mistä juttutuokiosta syntyykin bisnestä, saa hyvän idean, vinkin eteenpäin tai löytää uuden hengenheimolaisen, yksinyrittäjien asiaa Uudenmaan Yrittäjissä edistävä Mari Ståhls sanoo.  

Yksinyrittäjäpäivän ohjelmassa on huippupuhujien puheenvuoroja, minimessut, verkostoitumista, kumppaniohjelmaa ja konsertti. Puhujina ovat muun muassa tv-kasvo Arman Alizad, huumepoliisi Sami Sallinen ja nautinnosta luennoitseva Susanna Syld.

Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska korostaa yhteistyön merkitystä myös tapahtuman rakentamisessa.

− Iloinen, rento ja hyödyllinen tapahtuma yksinyrittäjille syntyy yhdessä tekemällä. Osansa tapahtumaan tuovat kumppanit, Ovaska sanoo.

Verkosto- ja ohjelmakumppanina tapahtumassa on Yksinyrittäjäakatemia, joka on valtakunnallinen koulutuskonsepti yksinyrittäjille.

Yksinyrittäjäpäivän ensimmäiset puhujanimet on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla www.yksinyrittajapaiva.fi.

Toimitus
Toimitus