10.10.2018 klo 10:02
Uutinen

365 päivässä pörssiin! Lähde mukaan valmennusohjelmaan!

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto järjestää valmennus- ja kehitysohjelman, jonka tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North -markkinapaikalle.

Kasvuyrittäjäverkoston ohjelma on tarkoitettu yritysten omistajille ja yrittäjille, jotka näkevät hyödyllisenä luoda yrityksensä osakkeelle likviditeetti ja markkina-arvo listaamalla yritys First North markkinapaikalla Nasdaq Helsinkiin.

– Toteutamme vuoden mittaisen valmennus- ja kehitysohjelman. Sen avulla pk-yritykset voivat nostaa listautumisvalmiuksiaan 365 päivässä siten, että yritykset olisivat valmiimpia listautumaan Nasdaq First North -markkinapaikalle, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai kertoo.

Listautumisesta hyötyä pk-yritykselle

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja Petri Roininen kertoo, että listautumisesta voi olla hyötyä pk-yritykselle esimerkiksi siinä, että brändi tulee tunnetummaksi ja sen luotettavuus vahvistuu. Se helpottaa myös omistajanvaihdosta.

– Myös kasvun, investointien, yritysostojen, t&k-toiminnan, yritysjärjestelyiden rahoitus on helpompaa listautuneelle yritykselle.

Suomessa First North -markkinapaikalla on nyt 25 yhtiötä.

– Se voi olla myös välietappi kohti pörssilistaa, Roininen huomauttaa.