10.10.2018 klo 10:02
Uutinen

365 päivässä pörssiin – Suomen Yrittäjät auttaa yrityksiä listautumaan

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto järjestää vuoden mittaisen valmennus- ja kehitysohjelman, jonka tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North -markkinapaikalle.

Yrittäjä, onko firmasi vähintään viisivuotias? Kilpailukyky kunnossa? Yli kolmen miljoonan liikevaihto? Kiinnostaisiko listautua First North –markkinapaikalle?

HAE MUKAAN 365 PÄIVÄSSÄ PÖRSSIIN -OHJELMAAN

Vuoden mittainen valmennusohjelma on tarkoitettu yritysten omistajille ja yrittäjille, jotka haluavat luoda osakkeelle likviditeetti- ja markkina-arvon. Pääyhteistyökumppanina valmennusohjelmassa on Finnvera.

Mitä useampia seuraavista tunnusmerkeistä täytät, sitä todennäköisemmin valmennusohjelma sopii yrityksellesi:

  • useamman vuoden toimintahistoria

  • kilpailukykyinen liiketoimintamalli tai strategia

  • liikevaihtoa mieluusti > 3 M€

  • kannattavaa tai uskottavasti kannattavaksi kääntyvää liiketoimintaa

  • kyky hoitaa sijoittajaviestintää

  • kiinnostava tarina sekä kasvuhalukkuus

  • Suomen Yrittäjien jäsenyys

Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä

Kiinnostuneita yrittäjiä pyydetään ilmoittamaan halukkuudestaan Aicha Manaille, osoitteeseen aicha.manai@yrittajat.fi

Paikkoja on noin 20-30 yritykselle ja yhdelle yhtiön edustajalle / yritys. Edustajien tulee olla keskeisiä omistajia, hallituksen puheenjohtajia tai toimitusjohtajia. Kasvuyrittäjäverkosto varaa oikeuden suorittaa valinnan, mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on.

LUE LISÄÄ OHJELMASTA >>

TERVETULOA KASVUN TIELLÄ -TAPAHTUMAAN TAPIOLAAN 21.11.2018

Kasvun tiellä tapahtumassa lanseerataan valmennusohjelma 365 päivässä pörssiin sekä pureudutaan kasvun esteisiin ja mahdollisuuksiin.

LUE LISÄÄ OHJELMASTA >>

ILMOITTAUDU SUORAAN TÄSTÄ >>

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 62 toimialajärjestöstä. Espoon Yrittäjät on Suomen Yrittäjien suurimpia paikallisyhdistyksiä.

Kasvuyrittäjäverkosto on Suomen Yrittäjien sisäinen verkosto, jonka tarkoituksena on tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä kohti kannattavaa kasvua.