2.12.2022 klo 11:48
Uutinen

Markku Aallolle Suomen Valkoisen Ruusun mitali

Tasavallan presidentti on myöntänyt 6.12.2022 Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aallolle.

Markku Aalto on toiminut 35 vuoden ajan yksityisen yrittäjyyden ja työpaikkojen luomisen hyväksi. Hän on työllistänyt itsensä koko työuransa yrittäjänä, aluksi kuljetusliikkeessä ja myöhemmin myös lasitus- ja kehystysliikkeessä. Hän on yksi Glassdrive-ketjun perustajista.

Aalto on edistänyt yrittäjyyttä niin toimialojensa yhdistyksissä kuin yrittäjäyhdistyksen kaikilla tasoilla ja lukuisissa tehtävissä yhteensä yli 20 vuotta. Klaukkalan Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtajana hän on toiminut neljä vuotta. Aalto on antanut osaamisensa vaikuttamistyöhön laaja-alaisesti ja erityisesti koulutuspolitiikassa.

– Markku Aalto on jämäkällä, kuuntelevalla ja ihmisläheisellä toimintatavallaan ansainnut niin yrittäjien kuin sidosryhmien arvostuksen kaikilla niillä foorumeilla, joilla hän on toiminut, Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Mari Ståhls sanoo.

Uudenmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien toiseksi suurin aluejärjestö, johon kuuluu 27 paikallisyhdistyksen kautta yli 7000 yrittäjää. Se toimii pääkaupunkiseutua ympäröivällä Uudellamaalla.