30.9.2020 klo 08:41
Uutinen

Aamukahviyrittäjä: Hotelli Alba

Katri Paakkari luotsaa Hotelli Albaa eteenpäin haasteista huolimatta

Hotelli Alba tarjoaa majoitusta ja ravintola- sekä kokouspalveluja Jyväsjärven rannalla. Hotellissa on 126 huonetta, järvinäköalaravintola ja -terassi sekä kaksi kokoustilaa. ”Erikoisuutemme on, että hotellissa pääsee saunasta järveen uimaan. Meillä on myös kymmenen kappaletta saunallisia Junior Suite huoneita.” kertoo Katri Paakkari, Alban toimitusjohtaja.

Hotellin omistaa nykyisin Jyväskylän vanhin perheyritys R. Ruth konserni. Katri on toiminut vuodesta 2011 saakka hotellissa hotellinjohtajana ja kuusi vuotta myös osakkaana. Aiemmin hän on toiminut seitsemän vuotta perustamassaan yrityksessä yrittäjänä.

”Olen aina ollut yrittäjähenkinen ja toiminut erilaisissa esimiestehtävissä hotelli- ja ravintola-alalla, joten yritystoiminta oli jatkumoa sille. Jälkeenpäin ajateltuna yritystoiminnassa luodut verkostot ja opit olivat hyvä pohja nykyiseen työhöni.” iloitsee Paakkari.

Korona on vaikeuttanut erityisesti matkailu- ja ravintola-alan yritysten liiketoimintaa. Albassa ei jääty tuleen makaamaan vaan osaava henkilökunta lähti kehittämään toimintaa.

”Yksityisenä yrityksenä teemme yhteistyötä entistä enemmän muiden paikallisten yritysten kanssa. Olemme nopeasti reagoiden tehneet erilaisia majoitustuotteita peruuntuneiden tapahtuma- ja ryhmävarausten tilalle. Kesällä meillä oli RANTALOMA! -kampanja ja nyt syksyllä VALO -majoitustarjous.” Paakari toteaa. Hän jatkaa: ” Edellä mainitut jäävät varmasti poikkeusaikojen jälkeenkin osaksi toimintaamme. Sen lisäksi teemme parhaillaan pitkäjänteistä kestävän kehityksen työtä, eli teemme vastuullisen toimintamme näkyväksi hakemalla matkailualan kestävän kehityksen sertifikaattia ja parantamalla energiatehokkuuttamme. Kun matkailu on taas mahdollista täydellä teholla, me haluamme olla valmiina vastaamaan kilpailuun.” Paakkari summaa.

Jyväskyläläisille yrityksille ja kuluttajille Katrilla on selkeä viesti: ” Suositaan paikallisia palveluita ja tuotteita! Tukemalla toisiamme selviämme vaikeista ajoista.”

Jyväskylän Yrittäjien aamukahvit pidettiin Hotelli Albassa syyskuussa. Lokakuussa aamukahvit nautitaan Laajavuoren kauniissa maisemissa Laajis Oy:n vieraana ti 6.10. klo 9-11.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/JY_aamukahvit_Laajis