22.2.2017 klo 11:27
Uutinen

Aika päivittää puhelinluettelon tiedot

Lammin puhelinluettelo on tärkeä työkalu monelle lammilaiselle yrittäjälle, asukkaalle ja kesäasukkaalle. Nyt on aika poistaa vanhentuneet tiedot ja korjata muuttuneet tiedot.

Lammin puhelinluettelosta on helppo katsoa paikallisten palvelujen yhteystiedot ja puhelinnumerot naapureille ja tuttaville. Viime vuosien aikana moni lammilainen on kuitenkin poistunut rivistä, muuttanut muualle tai nukkunut pois. Vaikka puhelinluettelon kokoajilla olisi varmaa tietoa tällaisista tapauksista, heillä ei kuitenkaan ole lupaa poistaa vanhentuneita tietoja tai muuttaa vääriä tietoja oikeiksi ilman asianomaisen lupaa.

– Muuttuneista tiedoista tarvitsemme niin sanotusti mustaa valkoisella. Poisnukkuneista meille voivat ilmoittaa lähiomaiset. Eli mieluiten sähköpostilla tiedot, nimi, puhelinnumero, osoite ja halutessa myös ammatti, kertoo tietoja Lammin Yrittäjien puolesta kokoava Leena-Maija Tuomi.

– Tietysti toivomme, että Lammille muuttaneet ihmiset ilmoittaisivat yhteystietonsa meille, samoin kuin ne uudet yrittäjät, joiden tietoja ei vielä luettelosta löydy, hän jatkaa.

Muuttuneita tietoja otetaan vastaan 3.3.2017 saakka.

Ilmoita muuttuneista tiedoistasi Leena-Maija Tuomelle (linkki avaa sähköpostiohjelman) ensisijaisesti sähköpostilla >>>

Myös tekstiviestillä voi ilmoittaa, numero on 050 5230947.

Lammin Yrittäjät