21.3.2022 klo 21:02
Uutinen

Akaalla tontinostajia hemmotellaan valokuituliittymällä

Omakotitontin ostajat ja vuokraajat saavat Akaassa kaupan päälle valokuituliittymän. Kesäkuun loppuun jatkuvassa kampanjassa on tarjolla tontteja useammaltakin asuinalueelta.

Kaupungin tonttikampanja on jatkoa viime vuodelle. Silloinkin panostettiin markkinointiin ja ilmeisen hyvin tuloksin. Akaan omakotitonttien myynti lähes tuplaantui viime vuonna. Tavoitteena on nyt vähintäänkin viime vuoden tahti.

– Uudenkylän uudet tontit ovat herättäneet paljon kiinnostusta jo etukäteen, sanoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola. Hän viittaa puhellaan 21 täysin uuteen tonttiin, jotka tulivat varaukseen helmikuussa. Alue sijaitsee lähellä keskustan palveluita, ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Etätyö on monelle arkea

Koronan myötä etätyön tekeminen on lisääntynyt merkittävästi. Nyt tontinostajille tarjottavan valokuituliittymän uskotaan kiinnostavan, sillä kotitoimiston tietoliikenneyhteyksien luotettavuus on monessa työssä nyt elintärkeä. Siinä sivussa nostetaan esiin sitä, että Akaa on varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi niille, joilla on työpaikka Tampereen tai Helsingin suunnissa.

– Akaan vahvuuksia ovat erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan. Esimerkiksi Tampereen keskustaan pääsee junalla 20 minuutissa. Monipuoliset palvelut, uudet koulut, uusi hyvinvointikeskus ja lisääntynyt vapaa-ajan tarjonta ovat vetovoimatekijöitämme, Kantola listaa.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran Pirkanmaan Yrittäjä -lehdessä 8.3.2022