21.2.2017 klo 16:31
Uutinen

Alangon kauppakeskushanke etenee

Alangon
kauppakeskushanke etenee vauhdilla.

Työn intoa kuvaa koneiden ja työntekijöiden määrä ja liike. Työmaalla työskentelee yhtaikaa iso määrä kaivinkoneita, traktoreita, kuorma-autoja ym. isoja koneita.

Työtä tehdään rivakasti iltamyöhään asti. Innokkaimmat käyvät töissä myös lauantaisin. Tätä työntekemisen intoa tarvitaan nyt koko Suomeen, sillä työllä luomme uusia työpaikkoja.

Lapuan olisi hyvä hyödyntää markkinoinnissa Alankohankkeen jokainen positiivinen työpäivä, jokainen kaivinkoneen pyörähdys. Sama mahdollisuus koskee myös muitakin hankkeita.

Tuodaan Lapuan kehittyminen kaikkien tietoon. Kuvat voitaisiin asentaa rakennusvaiheittain valtateiden varsiin.

Positiivista markkinointia ei tee kukaan Lapuan puolesta, se työ meidän on itse tehtävä. Markkinointipalvelun toki voi myös ostaa. Me yrittäjät, järjestöt ja asukkaat voimme omalla positiivisella viestinnällä tukea myös kaupunkia. On aika ryhtyä tekoihin heti.

Lapuan Yrittäjät ottaa tässä haasteen vastaan. Alankoa kuvattiin kauko-ohjattavalla helikopterilla. Tämän mahdollisuuden meille tarjosi Jari Kattelus. Jarille annamme ison kiitoksen vaativasta työstä ja positiivisesta asenteesta. Video työmaasta löytyy Lapuan Yrittäjien facebook sivuilta.

Positiivinen ja uudistuva kunta menestyy jatkossakin. Se houkuttelee uusia asukkaita, yrityksiä ja veronmaksajia. Tämä mahdollistaa palvelujen kehittymisen suhdanteista riippumatta. Uudistuminen on myös vallasta luopumista, tilan antamista uusille kasvoille. Tähän uudistumiseen jokainen valtuutettu voi vaikuttaa.

Lapuan Yrittäjät Ry
Puheenjohtaja
Esa Suutala

0400 266 019

www.lapuanyrittajat.fi

lapuan@yrittajat.fi