Pasi ja Marko
2.11.2021 klo 08:28
Uutinen

Alle vuoden toimineille jäsenyrityksille on tarjolla maksutonta valmennusta

Pirkanmaan Yrittäjät tarjoaa alle vuoden toimineille jäsenyrityksilleen valmennuspalvelua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelu on osallistujille maksuton, ja sen toteuttaa Ensimetri ja Pirkanmaan Uusyrityskeskus.

Tämä toteutuu Yrittäjyysbuusti-palvelun avulla, joka on Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden järjestämä palvelu, jonka ajatuksena on tarjota asiakkaalle maksutonta neuvontaa, ohjausta ja valmennusta erilaisiin tarpeisiin, jotka liittyvät mahdollisesti oman yritysidean tai yrittäjyyteen suuntautuvan toiminnan hahmottamiseen tai jo toimivan yrityksen kehittämiseen sen ensimmäisenä toimintavuonna.

Yrittäjyysbuustia uudistettiin, ja se oli tauolla elokuun ajan, syyskuun alusta lähtien on menty entistä paremman palvelun avulla, ja asiakkaiden vastaanotto onkin ollut varsin innostunut, kertoo kokemuksiaan Ensimetri Oy:n toimitusjohtaja Marko Lehtimäki. Erityisen kiinnostavia aiheita ovat olleet digimarkkinointi, uusasiakashankinta, sekä aina ajankohtaiset talous ja verotus.

– Palvelussa ei ole rajauksia toimialan suhteen, tärkeintä on halu kehittää omaa yritystoimintaa ja nähdä uusia mahdollisuuksia. Yhteiskunnan nyt syksyn mittaan avautuessa koronan jälkeiseen aikaan me kaikki olemme uuden äärellä. Tietyiltä osin palataan vanhoihin toimintamalleihin, mutta varmasti myös monta asiaa jää poikkeusolojen jäljiltä pysyvään käyttöön ja käytännöiksi. Tämä muuttaa meidän kaikkien elinympäristöä ja siten yritysten toimintaympäristöä. Juuri nyt on hyvä aika tarkastella omaa toimintaa ja uusia avautuvia mahdollisuuksia sekä käynnistää oman yrityksen kehittäminen, kannustaa Lehtimäki.

Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen kannustaa yrittäjiä hyödyntämään tämän mahdollisuuden yritystoiminnan kehittämiseen ja muistuttaa, että yrityksen käynnistäminen tarvitsee erilaista osaamista. Kasvubuusti on yksi hyvä keino hankkia sitä.

____________________________________________

Lisätiedot valmennuksesta www.ensimetri.fi

marko.lehtimaki@ensimetri.fi

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran Pirkanmaan Yrittäjä -lehdessä 19.10.2021