24.9.2019 klo 11:36
Uutinen

Alueellinen yrittäjän tukiverkosto Keski-Suomen Yrityskummit + Yrittäjät mukana Keksintöjen Viikolla

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.10. sukelletaan jälleen innovaatioiden ihmeelliseen maailmaan.

Suomen maanläheisin startup-tapahtuma houkuttelee Viitasaari Areenalle satoja keksijöitä, startup-yrityksiä, innovaatioalan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Mukana on myös runsaasti yritysten edustajia sekä palveluntarjoajia.

Keski-Suomen Yrityskummit kiertää maakunnissa ja jalkautuu Keksintöjen Viikolle Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

– Yhdessä olemme iso alueellinen yrittäjän tukiverkosto. Olemme kuuntelevana korvana ja sparraavana tukena, kiteyttää Yrityskummien aluekoordinaattori / Keski-Suomen Yrittäjien järjestöpäällikkö Sari Laitinen.

Yrittäjän ei tarvitse pärjätä kaiken kanssa yksin, oman tekemisen tueksi on saatavilla apua. Yrityskummit tarjoavat maksutonta neuvontaa esimerkiksi silloin kun yrittäjä kaipaa ulkopuolista näkemystä liiketoiminnan solmukohdissa tai kehittämisen haasteissa.

– Yrityskummit on joukko keskisuomalaisia liike-elämän osaajia, joilla on aito halu jakaa omaa osaamistaan eteenpäin ja auttaa yrittäjiä onnistumaan. Myös Yrittäjäjärjestön kannalta on hienoa päästä mukaan tapaamaan yrittäjiä ja kohtaamaan eri alojen tekijöitä. Maamme suurimmassa ja vaikuttavimmassa yrittäjäjärjestössä meitä on mukana jo 115 000 jäsentä ja olemme vahva vaikuttaja, niin alueellisesti kuin paikallisesti. Tule tutustumaan tarkemmin toimintaamme, kutsuu Laitinen.

Viitasaaren Keksintöjen Viikko nostaa esiin uusia ideoita ja innovaatioita sekä tarjoaa apuja kaupallistamisen haasteisiin!

Matka ideasta myytäväksi tuotteeksi tai palveluksi tuntuu usein pitkältä ja kiviseltä. Kompastuskiviä tulee eteen niin rahoituksessa, patentoinnissa kuin markkinoinnissa. Keksintöjen Viikko -tapahtuma tarjoaa vastauksia moniin kysymyksiin ja tasoittaa tietä kaupalliseen menestykseen. Tapahtumassa pääset tutustumaan mahtaviin oivalluksiin ja oivaltajiin.

Lue lisää: keksintojenviikko.fi