5.9.2020 klo 00:29
Uutinen

Asikkalan Vuoden Yrittäjä 2020

Asikkalan Vuoden Yrittäjäksi 2020 on valittu Viipurilainen Kotileipomo Oy:n Veikko, Timo, Teppo, Tuomas ja Joonas Ylä-Hemmilä.

Vuonna 1924 Viipuriin perustettu Viipurilainen Kotileipomo muutti sotien jaloissa Lahteen ja vuonna 1990 siirtyi uudelle omistajalle, mutta laman myötä meni konkurssiin. Veikko Ylä-Hemmilä osti liiketoiminnan vuonna 1996, jolloin perheen yrittäjätaival alkoi. Tällä hetkellä yritys toimii jo toisessa polvessa. Leivän, leivonnaisten ja kakkujen valmistuksen lisäksi heillä on myös leipomokahvila. Vääksyssä toimivalla yrityksellä on korkealaatuiset tuotteet, joita kehitetään pitkäjänteisesti. Yritys myös investoi uuteen ennakkoluulottomasti ja heillä on positiivinen ote tekemiseen.

Asikkalan Vuoden Yrittäjä –valintaraati haluaa palkita Viipurilainen Kotileipomo Oy:n, koska he luovat kylälle positiivista yhteishenkeä tapahtumillaan sekä tempauksillaan ja ovat usein mukana tukemassa paikallista vapaaehtoistoimintaa. He myös tekevät paljon hyväntekeväisyyttä, vaikka eivät sitä mainosta. Liiketoiminta on kannattavaa ja siinä on poikkeuksellinen positiivinen vire, joka säteilee hyvää energiaa koko alueelle.