29.5.2019 klo 10:46
Uutinen

Duudsonien Jarno Laasalan elämä mullistui burnoutin ja syöpädiagnoosin jälkeen: ”Piti kohdata konkreettisesti omat rajansa”

Jarno Laasala käyttää nykyisin paljon aikaa asioihin, jotka edesauttavat hyvinvointia. Yksi niistä on meditointi. Duudsonit palaa televisioon syksyllä uudella sarjalla.

Get Together 2019 -tapahtuman yksi kiinnostavimmista esiintyjistä marssi lavalle viime lauantaina. Jarno Laasala avasi yleisölle Duudsonien menestystarinaa ja myös sitä, miten burnout on muuttanut hänen suhtautumistaan elämään ja työntekoon.

– Aikaisemmin tein töitä hullun lailla ja uskoin, että työn kautta tulee onni ja menestys. Sitten piti kohdata konkreettisesti se, että itsellä on tietyt rajat. Nykyisin kiinnitän päivittäin huomiota siihen, miten voin ja jaksan.

– Nyt urheilen ja harrastan mindfulnessia ja meditointia. Itse asiassa meditoin melkein joka aamu. Kiinnitän enemmän huomiota asioihin ja olen läsnä, Laasala jatkaa.

Duudsonien seuraava projekti käynnistyy tv:ssä syksyllä.

– On mahtavaa, että neljä jätkää palaa jälleen yhteen ja kokoontuu Duudsonit-ranchille. Sarjassa 12 kilpailijaa kilpailee päällikkötittelistä. Luvassa on oikeaa duudsonimeininkiä reality-ympäristössä, Laasala lupaa.

Katso videolta, milloin burnout iski ja mitä syöpä opetti Jarno Laasalalle. Käy samalla tilaamassa Yrittäjien tubekanava!

Teksti ja video: Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi