6.4.2018 klo 10:55
Uutinen

EARLY WARNING – Maksuvaikeuksissa yrittäjä saa apua

Yrityksen kohdatessa talousvaikeuksia ei kannata jäädä yksin miettimään asioita. EARLY WARNING -palvelu nimensä mukaisesti auttaa ja ennalta ehkäisee talousongelmia.

Itä-Suomessa on meneillään hanke, missä autetaan Mikro- ja pk-yrityksiä talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Yleisen Teollisuusliitto (www.ytl.fi) on ESR-tuella rakentanut Itä-Suomeen (Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala) Early Warning -ohjelman mikro- ja pk-yritysten toiminnan tukemiseksi. Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa apua ja neuvontaa yrityksille, jotka ovat jonkinasteisissa talousvaikeuksissa, mutta jotka on mahdollista terveyttää. Palvelu koostuu erityisneuvonnasta ja uudistamisesta, joiden tuloksena yritys saa toimintasuunnitelman konkreettisista toimenpiteistä vaikutuksineen ja jotka toteuttamalla yritys voi saavuttaa tavoitteensa. Erityisneuvonta maksaa yritykselle 30 euroa ja uudistaminen 120 euroa.

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut palvelusta ota rohkeasti yhteyttä Etelä-Savon Yrittäjien toimistoon Saara Vauhkoseen, saara.vauhkonen(at)yrittajat.fi / 050 304 2545

Muita kiinnostavia aiheita