1.10.2020 klo 14:58
Uutinen

Ehdolla hallitukseen ja puheenjohtajaksi

Wanted -viestiimme on vastattu! Kuopion Yrittäjien hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja valitaan 26.11. klo 17 alkaen järjestettävässä syyskokouksessa. Valinnan tekevät kokoukseen osallistuvat yhdistyksen jäsenet, joista jokaisella on yksi ääni. Tervetuloa mukaan kokoukseen – tarjoilun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan mukaan täällä.

Vielä ehdit myös asettua ehdolle! Etukäteen ehdolle asettautuneet esittelemme näiden sivujen lisäksi uutiskirjeessämme – lue lisää täältä.

Tähän mennessä ehdolle hallitukseen ovat ilmoittautuneet:

Tuomo Burman

puh. +358400677306

tuomo.burman(at)burha.net
Kuopion Softop Oy

Olen Tuomo Burman 57-vuotias kuopiolainen sokea yksinyrittäjä. Yritykseni Kuopion Softop Oy:n kautta koulutan näkövammaisia tietotekniikan käyttöön ja teen äänenkäsittelyä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta -99 lähtien ja laajentaakseni yrittäjäosaamistani suoritin tänä vuonna yrittäjän ammattitutkinnon.

Olen ollut aiemmin Kuopion Yrittäjien hallituksessa ja oppinut paljon asioita. Tänä vuonna olen toiminut Kuopion Yrittäjien viestintävaliokunnan jäsenenä. Vuoden alusta aloitin Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:n puheenjohtajana ja toimin edelleen Kuopion kaupungin vammaisneuvoston jäsenenä. Toimin aktiivisesti vammaisyrittäjien aseman edistämiseksi ja olen mukana Suomen Vammaisyrittäjät ry:n toiminnassa.

Kuopion Yrittäjien hallitukseen haluan, koska minulle on tärkeää toimia yrittäjien aseman parantamiseksi. Koen, että järjestötyö on siihen hyvä väline. Koska harva meistä on rautaa, koen niin, että vammaisyrittäjänä voin laajentaa hallituksen osaamista vammaisten ja osatyökykyisten suuntaan. Voin tuoda hallitukselle omat verkostoni ja tietoni esteettömyydestä sekä saavutettavuudesta.


Jaana Honghin
puh. +358 400 665 383
jaana.honghin(at)gmail.com
Honghin Oy / Samruai
Olen Kuopion keskustan ravintola-alanyrittäjä. Yrittäjänä toimimisesta kokemusta tuli tänä vuonna 5 vuotta. Pyöritämme yritystämme yhdessä mieheni kanssa, ja perheeseemme kuuluu lisäksi kaksi alakouluikäistä lasta.

Kuopion Yrittäjät on aktiivisesti esillä paikallistoiminnoissa. Koen, että asioihin voi oikeasti vaikuttaa yhdessä toimien, ja haluaisinkin olla osa aktiivista yhteisöä. Ajattelen myös että verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa on äärimmäisen tärkeää.

Mukanani tuon suhteellisen tuoreen yrittäjän näkökulmia yrittäjyyteen. Kuitenkin sen verran yrittäjäkokemusta takana, että mielikuvat yrittäjyydestä eivät ole enää pelkästään alkuvuosien ylipositiiviset. Lisäksi saan tuotua esille yrittäjänäkökulman Kuopion keskustan sekä ravintola-alan yrittäjyyden puolesta.

Harri Juntunen
puh. 046 920 1509
harri.juntunen(at)mainosvirta.fi

Myyntinaattorit Oy

Olen 39-vuotias, kahden lapsen isä ja paljasjalkainen kuopiolainen. Kävin katsomassa Etelä-Suomen elämää 9 vuotta ja palasin takaisin Kuopioon 5 vuotta takaperin. Olen perustanut Kuopioon kaksi yritystä Myyntinaattorit Oy:n ja Mainosvirta Oy:n yhdessä hyvien tyyppien kanssa.

Toimin myös BNI Timantti -ryhmän konsulttina Kuopiossa ja olen mukana Kuopion Yrittäjien järjestövaliokunnassa. Haluan verkostoitua paikallisten yrittäjien kanssa, jotta voin auttaa heitä eteenpäin yrittäjän elämässä. Minulle erityisen tärkeää on aloittavien yrittäjien tien tasoittaminen yrityksen alkutaipaleella.

Koen, että hallituksessa voin edesauttaa oikeiden päätösten tekemisessä ja tuoda omaa kokemustani verkostoitumisesta, oppimisen tärkeydestä ja yrittämisen haasteista päätösten perusteisiin.

Haluan olla uudistamassa Kuopion Yrittäjien toimintaa ja tuoda uutta näkökulmaa ja ideoita miten yhdistys pystyy tukemaan yrittäjiä vieläkin paremmin ja tehokkaammin.

Piatta Miettinen

puh. 045 648 6048
Piatta(at)piattaco.fi
Final Four Finland Oy

Olen terhakka, sosiaalinen yrittäjä ja kiinnostunut Kuopion Yrittäjien hallituksesta, koska teillä on siellä mahtava porukka ja minulla voisi olla annettavaa, koska luovuutta ja inspiraatioita riittää. Minulla isot verkostot ja saattaapi tulla uusia ideoita ja ajatuksia, joista voisi olla iloa myös Yrittäjille!

Assi Moilanen
puh. 0500 759 464
assi.moilanen(at)kaavapalvelu.com

Kaavapalvelu Assi Moilanen Oy

Olen 55-vuotias yksinyrittäjä. Ensi vuonna olen ollut yrittäjänä 25 vuotta. Minulla on vaatetusalan yritys eli kaavapalvelu-yritys. Teen vaatteiden kaavoja suomalaisille yrityksille. Olen ollut myös muilla töissä, siinä sivussa ollut koko ajan yrittäjänä, mutta nyt 7 vuotta päätoimisena yrittäjänä.

Olen ollut 2 vuotta Kuopion Yrittäjien hallituksessa ja järjestövaliokunnassa erittäin aktiivisesti ja halu olisi jatkaa vielä. Yrittäjyys ja yrittäminen on lähellä sydäntäni. Haluan antaa oman panokseni Yrittäjän toiminnan kehittämiseen ja koen, että tämä on hyvä kanava toimia.

Karoliina Partanen
puh. 050 494 3585
karoliina.partanen@fortelaw.fi
Asianajotoimisto Forte Oy

Olen ollut yhtiössäni osakkaana vuoden 2018 alusta. Olen savolaistunut vasta kuusi vuotta sitten, mutta koen olevani omieni parissa savolaisten kanssa! Olen päämäärätietoinen, sosiaalinen ja halukas vaikuttamaan itselleni tärkeisiin asioihin. Vapaa-aikani kuluu kirjojen, kulttuurin, urheilun ja poikani perässä pysymisen merkeissä.

Haluan tulla valituksi hallitukseen, koska koen hallitustyöskentelyn tärkeäksi vaikutuskanavaksi. Haluan tuoda yhdistyksen merkityksen tärkeyttää esille niille yrittäjille, jotka eivät ole vielä järjestön jäseniä. Yhdessä olemme enemmän!

Kuopion paikallisyhdistys on arvostettu, aktiivinen ja toimiva yhdistys. Haluan antaa oman osaamiseni ja verkostoni yhdistyksen käyttöön. Uskon, että minulla on annettavaa yhdistykselle sille tärkeiden päämäärien eteenpäin viemiseen. Haluan olla vaikuttamassa Kuopiossa yrittäjyyden esteiden poistamiseen ja yrittäjien jaksamiseen.

Hannele Taattola
040 569 3679
hannele.taattola(at)apteekit.net
Kuopion Uusi Apteekki

Olen koulutukseltani proviisori ja kauppatieteiden maisteri. Asun Nilsiässä puolisoni Martin kanssa, 3 aikuista lasta.
Nykyinen yritys on Kuopion Uusi apteekki Kolmisopessa ja siihen kuuluva Riistaveden sivuapteekki (apteekkikauppa oli tammikuussa 2020). Toinen yritykseni on Beriut oy jossa konsultoin mm yrityskauppoja.

Kuopion Yrittäjien toiminta on tosi aktiivista, sellaisessa järjestössä haluan olla aktiivisesti mukana. Järjestötyö on jo tuttua, olen ollut mm. Juankosken Yrittäjien puheenjohtaja. Toisin näkökulmaa myös liitosalueista, tavoitteena voisi olla yhteistyön kehittäminen. Terveydenhuollon osa-alueen asiantuntija.

Ehdolla yhdistyksen puheenjohtajaksi

Sirpa Karppi

K-market Neulamuikku,
K-market Kalakukko

puh. 050 502 625
sirpa.karppi(at)k-market.com

Olen toiminut Kuopion Yrittäjien puheenjohtajana kolme vuotta. Voitimme kaksi kertaa peräkkäin Suomen Parhaan Paikallisyhdistyksen palkinnon suurten kaupunkien sarjassa, joten toimintamme on huomattu ja olemme saaneet hyvin näkyvyyttä myös medioissa. Tärkeintä mielestäni kuitenkin on, että tapahtumamme ovat vetäneet paljon osallistujia ja toimintamme koetaan merkitykselliseksi yrittäjien arjessa.

Puheenjohtajan tehtävä sujuu oman yritykseni pyörittämisen ohella sujuvasti ja toiminnanjohtajamme Kirsin kanssa jo tuttuun tapaan. Pohdittuani asiaa tuumasin, että olen mielelläni käytettävissänne puheenjohtajan tehtävään myös ensi vuonna, mikäli näin äänestätte.