9.11.2021 klo 09:24
Uutinen

Uusi ehdokas Kuopion Yrittäjien puheenjohtajaksi – Katso myös muut ehdokkaat hallituksen jäseneksi ja puheenjohtajaksi.

Wanted -viestiimme on vastattu! Kuopion Yrittäjien hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja valitaan 25.11. klo 17 alkaen järjestettävässä syyskokouksessa. Valinnan tekevät kokoukseen osallistuvat yhdistyksen jäsenet, joista jokaisella on yksi ääni. Tervetuloa mukaan kokoukseen – tarjoilun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan mukaan täällä.

Vielä ehdit myös asettua ehdolle! Etukäteen ehdolle asettautuneet esittelemme näiden sivujen lisäksi uutiskirjeessämme – lue lisää täältä.

Tähän mennessä ehdolle hallitukseen ovat ilmoittautuneet:

Piia Hottinen
Puh. 044 2744 082
piia@mainostoimistotaiga.fi
Mainostoimisto Taiga Oy

Moikka, Olen 26-vuotias mainostoimisto yrittäjä Kuopiosta. Olen vielä suhteellisen nuori yritysmaailmassa, aloitin päätoimisena yrittäjänä helmikuussa 2021. Yritykseni toimintaa olen kehittänyt puolessa vuodessa tarmokkaasti ja toimitilani aukeavat Kauppa- ja Viihdekeskus Minnaan lokakuun alussa 2021. Olen toiminut aktiivisesti Kuopion alueella verkostoituen eri järjestöissä ja kanavissa. Kokemusta hallitustyökentelystä on Kuopion Nuorkauppakamarin hallituksesta, jossa toimin vielä vuoden 2021 loppuun saakka. Olen nuori, innokas ja idearikas tekijä, joka on aina valmis auttamaan muita. Verkostoidutaan: minut löydät Linkedinistä ja Instagramista nimellä @piiahottinen.

Haluan tulla valituksi Kuopion Yrittäjien hallitukseen, jotta pääsen kehittämään Kuopion alueen elinvoimaa ja innostamaan muita yrittäjiä. Tavoitteeni on että saisimme Kuopioon lisää uusia yrittäjiä, jotka uskaltavat rohkeasti lähteä tavoittelemaan omia unelmiaan.

Laajoja verkostojani hyödyntämällä, voimme luoda uusia yhteistyökuvioita, sekä kehittää Kuopion alueen yrittäjien etuja ja mahdollisuuksia. Minulla on antaa Kuopion Yrittäjien hallitukseen paljon uusia raikkaita ideoita, nuorekkuutta, sekä tietenkin osaamista mainonnan ja markkinoinnin puolelta.

Piatta Miettinen
Puh. 045 6486 048
piatta@piattaco.fi
Final Four Finland Oy

Hei, Olen juuri 50v täyttänyt Piattaco-vaatekaupan yrittäjä, tai tekijä on oikeastaan oikea sana. Oma yritys täytti juuri 5 vuotta, muuten olen työskennellyt 35 vuotta tekstiilialalla ja minulla on monenlaista kokemusta tältä alalta.

Olen mukana myös Keskustan kehittämisryhmässä ja Kuopion Yrittäjien hallituksessa kuluvan vuoden ja jatkaisin mielelläni tarvittaessa siellä.

Haluaisin jatkaa hallituksessa, koska ensimmäisenä vuotena on tutustunut hallitustyöskentelyyn ja on jo perillä asioista, joita käsitelty. Kuopion Yrittäjien kannalta voisi olla myös jatkumo hyödyllisempi.

Olen inspiroitunut ja motivoitunut, sekä sitoudun siihen mitä teen. Autan myös mielelläni tiedoillani ja kokemuksellani muita yrittäjiä, sekä hankin mahdollisuuksien mukaan uusia jäseniä.

Mika Savolainen
Puh. 044 7666 687
mika@burger5.fi
BURGER5 Oy

Hei, Olen 44.vuotias paljasjalkainen Kuopiolainen. 2000 vuonna valmistuin Savoniasta opistotasoiselta esimieslinjalta joka vastaa nykyistä Restonomi tutkintoa. 2021  suoritin Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, eli päivitystäkin on tehty ajatuksille. Vuonna 1996 aloitin työt täysipainoisesti ravintola-alalla ja heti 2019 rohkaistuin ja ryhdyin yrittäjäksi BURGER5 ravintolalla sopivasti kun korona pandemia alkoi hivuttautua sotkemaan koko maailman. Olen työtä pelkäämätön savolainen ja lupsakka seuramies. Isossa kuvassa ajatukseni ovat yrittäjyyden ja yrittämisen kuvan parantamisessa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Yrittämisestä pitää saada houkuttelevampaa ja esteitä yrittämiselle purkaa.

Haluan Kuopiosta Suomen yrittäjä ystävällisimmän kaupungin. Tämä oli vaaliteemani myös kunnallisvaaleissa.

Työkokemusta ja näkemystä riittää jo mielestäni sen verran että pystyn auttamaan Kuopion Yrittäjiä monipuolisesti. Tulevat vuodet tulevat olemaan erittäin tärkeitä ja haastavia monella tavalla yrittäjille. Haluan olla mukana etunenässä näiden aikojen koittaessa.

Ehdolla yhdistyksen puheenjohtajaksi:

Janne Parkkila
Puh. 040 0558 160
janne@orkestr.io
Orkestr.io Oy

Moi! Olen 35-vuotias terveysteknologia-alan yrittäjä ja tietotekniikan tohtori. Yrittäjyys on aina ollut minulle selkeä uravalinta ja olen toiminut yrittäjänä lähes koko aikuisikäni. Koen vapaaehtoistyön järjestöissä tärkeänä tapana vaikuttaa asioihin ja minulla on pitkä kokemus muun muassa opiskelijajärjestöistä, yrittäjäjärjestöstä sekä kirkollisista ja muista luottamustehtävistä. Yrittäjyyden ja vapaaehtoistyön arkea tasapainotan urheilemalla, nykyisin kilpailen uinnissa ikämiessarjassa SM-tasolla.

Yrittäjätoiminta on lähellä sydäntäni ja haluan olla edistämässä yrittäjyyttä ja yrittämisen mahdollisuuksia sekä kaupunkimme elinvoimaa. Haluan olla mukana rakentamassa yrittäjäystävällistä Kuopiota, missä kaupunki keskustelee ja toimii yritysten kanssa yhteistyössä. Kuopion Yrittäjät on maineikas ja tärkeä järjestö, jonka toimintaa haluan olla mukana kehittämässä.

Nuorehkona teknologia-alan yrittäjänä koen, että voin luoda uusia yhteyksiä esimerkiksi Savilahden yrityksiin, tuoda uusia teknologia-alan yrityksiä mukaan yrittäjien toimintaan sekä vahvistaa Kuopion Yrittäjien yhteyksiä alueen nuoriin yrittäjiin, opppilaitoksiin sekä opiskelijoihin. Kuopio on kansainvälinen kaupunki ja olen kiinnostunut kehittämään myös englanninkielistä toimintaa Kuopion Yrittäjissä.

Janne Seppälä
Puh. 044 0620 722
janne@rpsbrewing.fi
Kuopion Malja Oy /RPS Brewing Oy

Hei! Olen Janne Seppälä. Ravintoloitsija, panimoyrittäjä sekä ideoija tai jopa luovuuden monitoimimies. Aloitin yrittäjänä ensimmäistä kertaa jo vuonna 1992. Ensimmäisen ravintolani perustin 1997. Nykyään RPS Brewing Oy on pääasiallinen työni ja se vie ajastani suurimman osan. Järjestötoiminnassa olen ollut aina, jo lukioajoista, yliopiston yo-kunnassa toimin niin luottamustehtävissä kuin sihteeristössäkin. Harrastan korttipeliä nimeltä bridge. Olen harrastanut lajia jo yli 20 vuotta. Olen toiminut Suomen Bridgeliiton puheenjohtajana tämän vuoden alusta lähtien.  Olen myös urani aikana tehnyt ja tuottanut useita erilaisia kiinnostavia tapahtumia. Olen myös hyvin verkostoitunut, niin yrittäjien keskuudessa kuin sosiaalisessa mediassa, jossa pidän monesti myös ääntä yhteisistä asioista.

Kuopion Yrittäjät on tärkeä yrittäjien edunvalvoja sekä organisaatio joka antaa tukea jäsenilleen. Kokemukseni, suoruuteni ja luovuuteni uskon auttavan Kuopion Yrittäjien kiinnostavavuuteen varsinkin nuorten yrittäjien keskuudessa. Olen suorasanainen. Olen kovaääninen, ikäisekseni yllättävän energinen, uutta luova sekä huumorintajuinen. Taistelen tylsyyttä vastaan. Yritän katsoa aina asioita eri kulmilta ja löytää negatiivisesta positiivisen. Olen tekijä ja kehittäjä – en paikallaan polkija. Uskon, että näistä vahvuuksistani olisi apua Kuopion Yrittäjille.

Uskon, että minulla olisi annettavaa erityisesti viestinnän ja markkinoinnin osaamiseni puolella. Tapahtumatuotannon kokemukseni olisi varmasti tärkeä lisä jota toimintaan tullessani toisin mukanani. Olen keskusteleva ja kuunteleva sekä pyrin aina sitouttamaan organisaation kaikki jäsenet toimintaan mukaan.