Seinäjoen Yrittäjät_yrittäjäpalkinnot
Seinäjoen Yrittäjät_yrittäjäpalkinnot
31.8.2022 klo 14:35
Uutinen

Ehdota Seinäjoen Vuoden Yritystä, Yksinyrittäjää sekä yrittäjämyönteisintä työntekijää

Mikä yritys on loistanut tänä vuonna erityisellä tavalla? Kuka on ylitse muiden?
Seinäjoen Yrittäjien jäsenistössä on mahtavia yrityksiä, loistavia yrittäjiä ja huikeita yritystarinoita. 
Tänä vuonna palkitsemme yhden Vuoden Yrityksen lisäksi myös ensimmäistä kertaa Vuoden Yksinyrittäjän!
Kerro meille, kuka mielestäsi tulisi palkita Vuoden Yritys 2022 ja Vuoden Yksinyrittäjä 2022 -palkinnoilla? Ilmianna itsesi tai kollegasi tällä lomakkeella.

Seinäjoen Yrittäjät on myöntänyt Vuoden Yrittäjä -palkinnon vuodesta 1981 saakka. Palkinnon saaja julkistetaan juhlallisin menoin Oktoberfesteilla 28.10.2022.

Ensimmäistä kertaa palkitaan myös Seinäjoen kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisin työntekijä. Seinäjoella arvostetaan yrittäjyyttä ja yrittäjien tärkeys kaupungin menestymiselle tunnustetaan. Seinäjoen kaupungin henkilöstöstä löytyy jo erittäin yrittäjälähtöistä ajattelutapaa ja toimintamalleja. 

Nyt etsimme Seinäjoen koko kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisintä työntekijää! Seinäjoen kaupungin vuoden 2022 yrittäjämyönteisin työntekijä -tunnustuksella haluamme kannustaa siihen, että tulevaisuudessa kaupunkikonsernissa ihan jokainen työntekijä ajattelisi asioita yrityslähtöisesti ja yrittäjämyönteisyys istuisi jokaisessa kaupungin työntekijässä. Palkinto on saajalleen henkilökohtainen ja se luovutetaan voittajalle Seinäjoen Yrittäjien Oktoberfesteilla perjantaina 28.10.2022. 

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palkintojen saajiin.
Ehdota Seinäjoen Yrittäjiin kuuluvaa yrittäjää ja yritystä perusteluineen viimeistään 10.10.2022 mennessä. Ehdotathan myös Seinäjoen kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisintä työntekijää 10.10.2022 mennessä.