Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

10.3.2017 klo 14:48
Uutinen

Ehdota Suomen parasta työllistämisratkaisua Työ Elämään -kilpailussa

Yrittäjä, ehdota työllistämisratkaisua Kuntoutussäätiön järjestämässä Työ Elämään -kilpailussa! Suomessa on maailman laadukkaimmat työnhakijat, mutta työnsaantia vaikeuttavat eri seikat. Kilpailussa on haussa parhaat työllistämisratkaisut työnhakijoille. Kilpailu on avoin yksityisille henkilöille, yhteisöille, järjestöille, startupeille ja yrityksille ja siihen voi osallistua 17.4.2017 saakka.

Työ Elämään -kilpailun ideana on etsiä parhaita työllistämisratkaisuja sekä herättää ratkaisukeskeistä keskustelua työllistämispalveluiden kehittämisestä. Mikä sinun mielestäsi on suurin haaste työllistymisessä? Miten sitä haastetta voitaisiin työllistymispalveluissa ratkoa? Hyvä ratkaisu on yllättävä mutta toimiva ja tuo lisäarvoa työllistämiseen tähtääviin palveluihin. Se ei vielä ole käytössä ammatillisessa kuntoutuksessa. Se voi olla hyvin toimiva toimintamalli, yhteistyöverkosto, hankkeessa syntynyt käytäntö tai yllättävässä ympäristössä menestyksekkäästi hyödynnetty sovellus.

Lisätietoja kilpailusta ja sen säännöistä >>

Kuka voi osallistua?

Työ elämään –kilpailu on avoin yksityisille henkilöille, yhteisöille, järjestöille, startupeille ja yrityksille. Osallistujiksi toivotaan asiantuntijoita, kokemusasiantuntijoita (henkilöitä, jotka ovat itse käyttäneet työllistymispalveluita) ja ihmisiä, joilla on näkemystä siitä, miten työllistymistä voitaisiin tukea innovatiivisesti. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain raikkaita ja hyvin perusteltuja ideoita!

Miten osallistun?

Voit osallistua kilpailuun 17.4.2017 asti täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Finalistit julkaistaan toukokuussa ja kaikilla osallistujilla on mahdollisuus tulla kuulemaan ratkaisuehdotuksestaan palautetta 12.5. Kuntoutussäätiölle. Kilpailun huipentuu finaaliin, joka järjestetään osana Kuntoutussäätiön järjestämiä Kuntoutuspäiviä 8.-9.6.2017.

Miten osallistujat hyötyvät kilpailusta?

Kilpailuun osallistuvat saavat sparrausta ammattilaisilta. Ratkaisujen kehittäjät pääsevät esittelemään ideansa yleisölle, jossa on mukana potentiaalisia ostajia tai rahoittajia. Voittajalle tarjotaan palkinnoksi 3000 euroa ja mahdollisuus toteuttaa ratkaisunsa Opteamilla palkkaa tai palkkiota vastaan. Kuntoutussäätiö tarjoaa muille osallistuneille kokeiluja varten käyttöön Muoto-kokeilualustan.

Lisätietoja:

Maari Parkkinen, tutkija, uuden työn muotoilija, 044 553 5261, maari.parkkinen @ kuntoutussaatio.fi