4.3.2019 klo 12:14
Uutinen

ELINA PIIPPO OULAISISTA POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJIEN YKSINYRITTÄJÄVERKOSTON VETÄJÄKSI!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi yksimielisesti kokouksessaan oulaistelaisen yrittäjän Elina Piipon Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjäverkoston vetäjäksi.Elina Piippo, Elina Piippo Ky on monialayrittäjä. Hänellä on kokemusta toimimisesta yksinyrittäjänä ja työllistävänä yrittäjänä. Tällä hetkellä hänen harrastuksestaan musiikista ja ihmisten viihdyttämisestä on tullut yritystoimintaa ja hän toimii yksinyrittäjänä.

”Kun yrittäjällä on ympärillä hyvä verkosto, kuten yrittäjäjärjestö hän ei ole koskaan yksin. Yksinyrittäjät myös haluavat verkostoitua, koska usein juuri se voi ratkaista yrityksen olemassaolon. Haluan olla mukana rakentamassa ja tukemassa yksinyrittäjien monipuolista toimintaa. On ollut hienoa havaita, että Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ovat jo usean vuoden ajan yhdessä Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön kanssa valinneet Vuoden Yksinyrittäjän, summaa ajatuksiaan vetäjän pestiä aloittava Elina Piippo.”

”On hienoa saada Elina mukaan aktiiviseen luottamustoimintaan, lupaamme antaa hänelle kaiken mahdollisen tuen, jotta hän onnistuisi tulevassa vetäjän pestissään mahdollisimman hyvin. Yksinyrittäjien kasvava määrä tarvitsee puolestapuhujia, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenprofiilista yli puolet on itsensä työllistäviä yksinyrittäjiä. Yksinyrittäjien määrä koko järjestössä on jatkanut kasvuaan koko 2000-luvun. Yksinyrittäjät toimivat hyvin erilaisilla toimialoilla esiintyvistä taiteilijoista aina globaalia kansainvälistä kauppaa harjoittaviin toimijoihin, perinteisiä kivijalkakauppoja unohtamatta. Yksinyrittäjiä toimii yhtä lailla huippuasiantuntijoina kuin osa-aikaista yritystoimintaa harjoittavina. Yhteen muottiin tätä joukkoa ei saa millään, yhdistävä tekijä on kuitenkin yrittäjyys.

Lisätietoja:Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen p. 040 3100 501Elina Piippo Elina Piippo Ky p. 040 715 8385 elina.piippo@ellunbileet.com