24.3.2023 klo 12:40
Uutinen

Elina Purho on Pirkanmaan Yrittäjien uusi elinkeinoasioiden asiantuntija

Pirkanmaan Yrittäjien elinkeinoasioiden asiantuntija Elina Purho aloitti uudessa roolissaan maaliskuussa 2023. Elina on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja opiskelee parhaillaan yhteisöpedagogin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Elina on työskennellyt aikaisemmin valtakunnallisen potilasjärjestön toiminnanjohtajana. Lisäksi Elina on tehnyt tutkimustehtäviä Tampereen Yliopistolla alue- ja palvelukehittämiseen sekä innovaatiotoimintaan liittyen. 

Monen muun toimistomme työntekijän tapaan, myös Elina on toiminut yrittäjänä mm. rekrytointi- ja myyntialoilla. Yrittäjien asioiden ajaminen onkin Elinalle sydämen asia. — Odotan innolla, että pääsen tekemään maakunnallista edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä yhteistyössä lukuisten sidosryhmiemme, paikallisyhdistystemme, Pirkanmaan kuntien ja hyvinvointialueen kanssa, Elina kertoo. 

Maakunnnallisen edunvalvontyön ja hyvinvointialuevaikuttamisen lisäksi Elinan rooliin luetaan myös yrittäjyyskasvatustyön edistäminen, oppilaitosyhteistyö, lausuntojen tekeminen ja Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistysten tuki omassa vaikuttamistyössään. 

Yhteystiedot

elina purho

Elina Purho

Elinkeinoasioiden asiantuntija
Pirkanmaan Yrittäjät