Elisan oma alueellinen yritysmyyjä yrittäjien apuna

Yrittäjille on tärkeää että, tietoliikenneyhteydet, verkko ja mobiililaitteet ovat toimivat. Elisa Oyj tarjoaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille kattavat ja yrittäjien arkeen toimivia ratkaisuja. Etujen arvo nousee jopa satoihin euroihin.

  • Tarjoamme kotimaisena operaattorina kattavat palvelut asiakkaan arkeen ja pyrimme aina, että asiakas on tyytyväinen valitessaan meidät, kiteyttää yritysmyyjä Eetu Korhonen Elisalta.

Rahallisia etuja jäsenyrittäjät saavat esimerkiksi 5G liittymistä, yritysnumeroista ja IT-palveluista.  Suurimman hyödyn Korhonen näkee tällä hetkellä 5G verkossa.

  • 5G tarjoaa ruuhkattoman ja toimivan yhteyden. Sen avulla etätyöt, yhteydenpito ja myös vapaa-aika sujuvat paremmin, Korhonen toteaa.

Eetu Korhonen on Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenyritysten oma yhteyshenkilö, johon voi olla yhteydessä matalallakin kynnyksellä. Eetun tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse tai esim. Teamsin kautta.

  • Aina voi ja kannattaa olla yhteydessä, niin pyrimme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun yrityksesi käyttöön, toteaa Korhonen. Tärkeintä on tarjota huoleton ja luotettava palvelu yrittäjille.  Meillä on aina halu ymmärtää asiakkaan tarve ja toteuttaa ratkaisut näiden toteutukseen, Korhonen lisää. 

Yksi keskeinen osa Elisan palveluiden laatua on verkon toimivuus. Se että verkko toimii luotettavasti ja ilman vikoja, jotka vaikuttavat asiakaskokemukseen.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä Elisa Oyj:n kanssa.

  • Olemme iloisia että, voimme tarjota kotimaisen operaattorin tuotteita ja palveluita edullisemmin jäsenyrittäjiemme käyttöön, toteaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä.

Keneltä voi kysyä Elisan jäsenalennuksesta?

Elisan tarjoamista alennuksista jäsenyrittäjille, voi myös olla yhteydessä Elisan myyjiin, asiakaspalveluun tai myyntinumeroon, jotka kertovat ja opastavat jäsenalennusten hyödyntämiseen. Jäsenalennukset löytyvät myös verkkosivuilta https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut

Eetu Korhonen
Yritysmyyjä, Elisa Oyj
+358 50 506 6025
eetu.korhonen@elisa.fi