21.2.2018 klo 10:14
Uutinen

Ensi kesänä Linnanpuistossa rokataan Apulannan tahtiin

Viime vuonna loppuunmyydyn Wanaja Festivalin ohjelmisto täydentyy. Uusia kiinnityksiä ovat muun muassa Apulanta, Jenni Vartiainen ja Pikku G.

Viime vuonna loppuunmyyty Wanaja Festival tuo Hämeenlinnan viihtyisään Linnanpuistoon jälleen 6.–7.7. maan ykkösrivin artistit, kun jo julkistettujen esiintyjien Cheekin, Nylon Beatin, Michael Monroen, JVG:n, Kaija Koon, SANNIn ja Neljä Ruusua -yhtyeen lisäksi ohjelmakaartiin liittyvät maaliskuussa loppuunmyytyjä areenoita kiertävä Apulanta, Emma-palkittu Reino Nordin, Vuoden naisartisti ja radiosoittolistan ykköstilaa Tornado-biisillään hallitseva Evelina sekä bilehittikone Teflon Brothers.

Uuden materiaalin myötä festarilavoille palaavat myös Jenni Vartiainen ja uudistunut ABREU. Lisäksi yleisöä viihdyttävät juhlavuottaan viettävä, Pohjanmaan rock-pohatta Klamydia sekä viime kesänä näyttävän paluun lavoille tehnyt Pikku G. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vielä kevään aikana.

Vuosittain suosiotaan kasvattanut Wanaja Festivalin VIP-alue on puitteiltaan ja palveluiltaan ensiluokkainen.

– Alueen viihtyvyyteen ja VIP-alueen palveluihin on kiinnitetty tänä vuonna erityistä huomiota ja asiakkaiden toiveet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin. VIP oli viime kesänä loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia ajoissa. Wanaja Festival juhlii tänä kesänä 15-vuotista taivaltaan ja synttäreiden kunniaksi VIP-asiakkaille on luvassa yllätyksiä, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen ennakkomyynti alkoi jo viime vuonna. Nyt myyntiin tulevat myös yhden päivän festivaali- ja VIP-liput. Viime kesänä suuren suosioon saaneet, 3–10-vuotiaille suunnatut lastenliput ovat tulossa myyntiin myöhemmin. Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa.

Päiväkohtaiset esiintyjät:
PERJANTAI: Nylon Beat, Apulanta, JVG, Pikku G, Neljä Ruusua, Evelina, Reino Nordin, Klamydia
LAUANTAI: Cheek, SANNI, ABREU, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Michael Monroe, Teflon Brothers

toimitus@hameenyrityssanomat.fi