24.3.2017 klo 14:11
Uutinen

Ensimmäinen Kymen Yrittäjäviesti on julkaistu

Kymen Yrittäjien uusi verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita yrittäjän näkökulmasta. Tämän ensimmäisen viestin teemana on kuntavaalit, sillä nyt on aika ja mahdollisuus vaikuttaa kuntien tulevaisuuteen ja olla mukana rakentamassa alueen elinvoimaisuutta ja yrittäjämyönteisyyttä yhdessä.

Kymen Yrittäjäviestiä pääsee lukemaan osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi. Käy lukemassa yrittäjien ajatuksia ja odotuksia vaaleista.

Ensimmäisen Kymen Yrittäjäviestin teeman mukaisesti Kuntavaalit -osiosta löytyy yrittäjille tärkeitä asioita yrittäjäjärjestön kuntavaaliohjelmasta ja sen teemoista. Yrittäjät kunnissa -osio nostaa esiin Kymenlaakson yrittäjäyhdistysten ja puheenjohtajien näkemyksiä kuntien tärkeistä tehtävistä sekä alueen jäsenyrittäjäehdokkaita. Alueen kuulumisia -otsikon takaa löytyy terveisiä Kymenlaaksossa järjestetyistä yrittäjäyhdistysten vaalitilaisuuksista ja Kuvagalleriassa on kuvia näistä vaalitilaisuuksista.

Jatkossa Kymen Yrittäjäviestissä käsitellään paikallisia yrittäjäasioita, yrittäjätarinoita sekä kymenlaaksolaista tulevaisuutta yrittäjien näkökulmasta. Seuraavat Yrittäjäviestit ilmestyvät toukokuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Toukokuun Yrittäjäviestissä käsitellään kymenlaaksolaisia tulevaisuuden näkymiä sekä mm. sote- ja maakuntauudistusta yrittäjien näkökulmasta. Syyskuun Yrittäjäviesti juhlistaa Yrittäjän päivää 5.9. esittelemällä paikallisia yrittäjätarinoita ja marraskuun Yrittäjäviesti tuo esiin maakunnan yritysten menestystarinoita.

Yrittäjäviestin linkki löytyy myös Kymen Yrittäjien verkkosivuilta www.yrittajat.fi/kymi.

Antoisia lukuhetkiä!