10.4.2019 klo 09:26
Uutinen

Etelä-Karjalan menestyksen portaat –  Poikkeuksellisen laajaa yhteistyötä maakunnan uudistamiseksi

Etelä-Karjalan Yrittäjät on saanut Etelä-Karjalan menestyksen portaat -projektin omistajuuden. Projekti on jo alkuvaiheessa osoittanut sen mihin maakunnallisella yhteistyöllä päästään.

Projektin tavoitteena on luoda maakuntaan imua, työpaikkoja ja saada muun muassa yhä useampi opiskelija jäämään paikkakunnalle valmistumisen jälkeen. Hankkeessa sovitaan yhteiset tavoitteet lokakuun loppuun mennessä ja hankkeen jälkeen luodaan kokeilujen kautta toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Nuoret halutaan mukaan työhön ja asukkailta kysytään maakunnan voimavaroja.

Etelä-Karjalan menestyksen portaat -projektissa tehdään poikkeuksellisen laajaa yhteistyötä Etelä-Karjalan maakunnan hyväksi. Lappeenrannan kaupunki, Imatran kaupunki, muut kunnat, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote, Etelä-Karjalan liitto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT ja Saimaan ammattikorkeakoulu, Saimaan ammattiopisto Sampo, Etelä-Karjalan Osuuspankki, Etelä-Karjalan kauppakamari, Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ja Etelä-Karjalan Yrittäjät ovat rohkeasti ottamassa imagoa haltuun yhdessä. Hanketta vetää Heromaker Oy:n Katri Tynkkynen ja Tommi Talasto.

– Tavoittelemme yhdessä tekemisen kulttuuria, jossa tuodaan esille ratkaisuja ongelmien sijaan. Opettelemme toimimaan paremmin yhdessä ja kokeilemaan rohkeasti uudenlaisia asioita, toteaa hankkeen vetovastuussa oleva Heromaker Oy:n Tommi Talasto.