24.1.2019 klo 11:13
Uutinen

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien vaikuttamisen ryhmien ja verkostoryhmien uudet jäsenet on valittu!

Vaikuttamisen ryhmä

Ryhmän vaikuttamisen sektoreita ovat alueen kehittämiseen liittyvät asiakokonaisuudet, yritys- ja työlainsäädäntö sekä verotus ja rahoitus. Ryhmän tehtävänä on nostaa esille alueen, pohjalaisten yrittäjien ja pk-yritysten elinkeinoasioihin liittyviä edunvalvontanäkökulmia ja evästää aluejärjestön hallitusta, työvaliokuntaa ja toimistoa näiden näkökulmien eteenpäin ajamisessa. Ryhmä toimii aluejärjestön ja jäsenten välisenä vaikuttamisen kanavana.

Puheenjohtaja Börje Norrgård. Ryhmän jäsenet ovat Timo Hirsimäki (Lakeuden Ympäristöhuolto Oy), Sakari Joensuu (JosakOy), Tero Pukkila (Ferrum Group Oy), Reijo Lidman (Lidman R & M Oy), Pasi Säntti (Softness Oy), Tuula Viita-aho (Viitatili Tuula Viita-Aho), Kaija Kuusela (Seinäjoen KK-Tilit), Heikki Laakso (Stroitel Oy), Helena Mantere (Fysioterapia- ja osteopatiapalvelu Balanssi Oy) ja Pirita Hämäläinen (Verso Kuntoutus Oy).

Alueellisen toiminnan ryhmä

Ryhmän jäsenten tehtävänä on toimia paikallisyhdistysten toiminnan ja paikallisen vaikuttamisen tukena ja toiminnan koordinaattorina. Ryhmän jäsenen tehtäviä ovat paikallisyhdistystoiminnan kehittäminen ja toimintamallien jakaminen, alueellisen paikallisyhdistysten yhteistyön koordinointi ja kehittäminen, kuntayhteistyön ja kuntavaikuttamisen hyvien käytänteiden jakaminen sekä paikallisen edunvalvonnan ja kuntayhteistyön tukeminen.

Puheenjohtaja Seija Ojajärvi. Ryhmään kuuluvat Toni Harjula (Alajärvi, Soini, Lehtimäki, Vimpeli, Evijärvi, Lappajärvi), Teija Uitto-Kohonen (Alajärvi, Vimpeli, Evijärvi, Lappajärvi), Jari Syväjärvi (Alahärmä, Ylihärmä, Kortesjärvi, Kauhava, Lapua), Pasi Poukka (Alavus, Töysä, Kuortane, Ähtäri, Soini, Lehtimäki), Bengt Berglund (Kristiinankaupunki, Kaskinen), Erkki Syväoja (Teuva, Karijoki, Isojoki, Kauhajoki), Jussi Lehtonen (Laihia, Isokyrö), Marja Paavola (Seinäjoki, Peräseinäjoki, Ylistaro), Veikko Koivisto (Seinäjoki, Peräseinäjoki, Ylistaro) ja Jaana Perälä (Kurikka, Ilmajoki, Jalasjärvi, Jurva).

Järjestöryhmä

Järjestöryhmä käsittelee järjestön organisaatiorakenteeseen ja sääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toimii järjestön luottamushenkilövalintoja valmistelevana ryhmänä. Ryhmä valmistelee järjestön palkitsemisiin liittyvät kysymykset sekä tekee pitkän tähtäimen suunnittelua aluejärjestön tulevan toiminnan sekä paikallisyhdistysten luottamushenkilöiden koulutustarpeiden osalta.

Puheenjohtaja Anne Niemi. Ryhmän jäsenet ovat Irja Koski (Hius Koski), Annica Hölsömäki (Tmi Fotoneiti), Sakari Passi(Lakeuden kone ja maataloustarvike Ky), Jorma Keijonen (Punaisen tuvan viinitila), Tuomas Luoma (Lapua-ketjut Oy), Päivi Hernesniemi (Unique Branding Oy), Ilpo Saksa (Ruokapirtti 67 Oy), Pirkko Viljanmaa (Viljanmaa ja kumppani Ky), Reija Kaskimäki (Asuntokamari Oy) ja Ville Järvenpää (Musiikki Järvenpää Oy).

Nuorten yrittäjien verkostoryhmä

Nuorten yrittäjien ryhmän tehtävänä on nuorten yrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen alueella sekä toimia aluejärjestön tukena nuorten yrittäjien toiminnan kehittämisessä.

Puheenjohtaja Ville-Pentti Heikkilä. Ryhmän jäsenet ovat Anu Kuivaniemi (Osk Pakopeli FindOut), Tiia Ahokas (Sirrest Oy), Janne Metsälä (Vimpelin listapalvelu Oy), Eero Jääskeläinen (Oree Oy), Marko Sahakoski (Ranitek Oy), Henna Rintamäki (Johan Oy) ja Mariia Harjunheimo (Hevospalvelut M. Harjunheimo).

Viestinnän verkostoryhmä

Ryhmän tehtävänä on aluejärjestön viestinnän kehittäminen sekä sisällöltään että välineiden osalta, paikallisyhdistysten viestinnän kehittäminen ja tukeminen sekä yrittäjäkuukauden teeman suunnittelu.

Ryhmän puheenjohtaja Susanna Korkiatupa (Loistava Sisältötoimisto). Muut ryhmän jäsenet ovat Terttu Karhumaa (Tietotunneli), Jani Levijoki (Mainostoimisto Ikonos Oy), Ensio Manu (T:mi Ensio Manu), Marko Virtanen (CuryxSoft), Outi Rantala (Sanatarkka Mediapalvelu), Pirjo Latva-Mantila (Juttumylly Ay), Elina Jacklin (Sentra Way) ja Aila Lehtorinne (Kauhavan HC-Palvelu Ky).

Visionäärit

Visionäärien ryhmän tehtävänä on tunnistaa tulevaisuuden kehityssuunnat ja niiden vaikutukset yrittäjyyteen ja pk-yrityksiin alueella.

Ryhmän puheenjohtaja on Kati Pasto. Ryhmään kuuluvat Joni Nelimarkka (Bayerncar Oy), Kalevi Lystimäki (senioriyrittäjä), Mika Linna (Linna – Järviseudun Datapalvelu T:mi Mika Linna), Anne Mariapori (TerapiaPolku Oy), Heikki Mäkelä (Sarmaplan Oy) ja Maija-Liisa Halonen (Kuortaneen fysioterapia Ky).

Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjien verkostoryhmän tehtävänä on yksinyrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen sekä toimia edunvalvonnan tukena yksinyrittäjiä koskevissa asioissa.

Ryhmän puheenjohtaja Esko Katila (Nestekaasu- ja vaunuhuolto T:mi E. Katila). Muut ryhmän jäsenet ovat Marita Mäntymäki-Haapala (Päivänpaiste kauneushoitola), Arto Pihlaja (EP:n myymälä-ja laitospalvelu), Kuisma Kujala (Hernesmaan Auto ja Osa Ky), Kai Kaistila (In-Caprino Oy Ltd), Markku Mäntylä (Tmi Markku Mäntylä), Kai Hannulabacka (Tmi Kai Hannulabacka), Johanna Salla-Uitto (Tmi Kairatuuli), Marja Nukala (Marjan Verhoomo ja Kehys) ja Jukka Finni (JPF NOSTO Oy).