21.8.2020 klo 10:55
Uutinen

Etelä-Savon Yritystreffeillä kiihdytetään liiketoimintaa alueen toimijoiden ja yritysten kesken

Kyseessä on uusi verkostoitumiskonsepti Etelä-Savossa. Yritystreffit -tapahtuma on yrityksille tarkoitettu verkostoitumistapahtuma, jonka keskiössä on uusien liikesuhteiden luominen ja verkostojen laajentaminen. Tilanne ollessa vielä epävarma, kyseessä on Hybridi-tapahtuma. Se tarkoittaa sitä, että tapahtumaan on fyysisen läsnäolon lisäksi mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltään käsin.Tapahtumasovelluksen avulla yrittäjät tutustuvat tapahtumaan tulijoihin etukäteen ja sopivat itselleen tapaamisia tapahtumapäivälle. Mikäli koronan toinen aalto tulee ja kokoontumiset kielletään, tapahtuma siirretään toteutettavaksi kokonaan online-tapahtumaksi.

Osallistujien tavoitteena on löytää omaan verkostoon lisää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Yritysten mielenkiinnon kohteena voi olla myös yritystoiminnan myynti tai ostaminen, uuden liiketoiminnan kehittäminen, toimittajan tai rahoittajan löytäminen.

Yritysyhteistyötä Etelä-Savossa

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella D-rakennuksen DEXI kahvilassa kokoontuu 22.9.2020 yrittäjiä Etelä-Savon alueelta. Tapahtuman

järjestelyissä ovat mukana mm. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Etelä-Savon Yrittäjät, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon maakuntaliitto, Business Finland, TE-palvelut, ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamo, Digiportaat, Enter to business – toimivan yrityksen jatkaminen, Älykäs ja kansainvälinen Etelä-Savo – mikroista kasvua Mikrox ja Keskinäinen Vakuutusyhtiöyhtiö Fennia.

” Olemme lähteneet järjestämään Etelä-Savon Yritystreffit -tapahtumaa, jotta voimme

osaltamme edistää yrittäjyyttä Etelä-Savossa. Ajattelemme, että nyt jos koskaan yrittäjät tarvitsevat lisää yrityskontakteja ja lisää kauppaa. Tämä tapahtuma mahdollistaa uusien kontaktien syntymisen ja pitää elinvoimaa yllä. Haluamme esimerkillämme myös näyttää, että meidän yrittäjien ei ole syytä vajota yksinäisyyteen vaan yhteistyöllä me löydämme uusia liiketoimintamalleja ja synnytämme uusia ideoita! Haluamme yhteistyössä muiden kanssa luoda yrittäjille mukavan ja hyödyllisen tapahtuman, joka tukee liiketoiminnan kehittymistä” Tapahtuman toinen järjestäjä mikkeliläinen yrittäjä Saara Vauhkonen kertoo.

Tapahtuma on maksuton yrittäjille ja se toteutuu 22.9. klo 15.30 -21.00 XAMK:n Mikkelin kampuksella.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä.

Lisätietoja:
Anneli Komi
045 1220 142
anneli.komi@businessmaker.fi

Saara Vauhkonen
040 5009 074
saara@vauhko.com