19.12.2023 klo 17:08
Uutinen

Etsimme Imatran & Rautjärven yrittäjämyönteisintä työntekijää

Kuka on mielestäsi ansainnut ”Imatran kaupunkikonsernin tai Rautjärven kunnan yrittäjämyönteisin työntekijä 2023” -palkinnon? Kerro meille ehdotuksesi!

Imatralla ymmärretään yrittäjien merkitys kaupungin menestykselle. Kaupungin henkilöstöstä löytyy jo nyt erittäin yrittäjälähtöistä ajattelutapaa ja toimintamalleja, mutta kehitettävääkin on. Kaupungilla on vahva tahtotila parantaa ja tehostaa yrittäjämyönteistä ilmapiiriä.

Nyt haluamme löytää Imatran koko kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisimmän työntekijän! Imatran kaupungin vuoden 2023 yrittäjämyönteisin työntekijä -tunnustuksella haluamme kannustaa kaikkia kaupunkikonsernin työntekijöitä ajattelemaan asioita yrityslähtöisesti ja vakiinnuttaa yrittäjämyönteisyyden osaksi jokaisen työntekijän toimintaa. Sama pätee myös Rautjärven kuntaan.

Palkinto on henkilökohtainen ja se myönnetään tunnustuksena yrittäjämyönteisestä toiminnasta.

Ehdotukset tulee jättää 15.1.2024 mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti jäsenliikkeeseemme. Vastata voivat kaikki Imatran ja Rautjärven yritysten edustajat. Voittajat julkaistaan alkuvuodesta tammi-helmikuun aikana.

Lisätietoja antaa: Markus Sainio Imatran Seudun Yrittäjien puheenjohtaja Puh: 050-5328142

Imatran Seudun Yrittäjät – Yrittäjäystävällisin työntekijä