9.10.2017 klo 09:03
Uutinen

Etsimme järjestökoordinaattoria

Päijät-Hämeen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö, johon kuuluu 10 paikallista yrittäjäyhdistystä sekä yli 3000 yrittäjäjäsentä. Vaikutamme, opastamme ja rakennamme verkostoja. Yrittäjien ja yritysten edunvalvontatyön lisäksi tarjoamme koulutusta, neuvontapalveluja, ajankohtaista tietoa sekä taloudellisia etuja.

Etsimme JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ Päijät-Hämeen yrityselämän näköalapaikalla? Tule mukaan edistämään suomalaista yrittäjyyttä.

Haemme joukkoomme toimeen tarttuvaa ja energistä ammattilaista, jonka työnkuvaan kuuluu

  • aluejärjestön ja paikallisyhdistysten välinen yhteistyö ja järjestötoiminnan kehittäminen
  • koulutus- ja tapahtumasuunnittelu sekä toteutus
  • jäsenpalvelutarjonnan kehittäminen.
  • Työhön lukeutuu myös rutiiniluontoisia järjestötehtäviä jäsenrekisteristä kokouskäytäntöihin.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työskentelytapaa. Pystyt pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi, olet järjestelmällinen ja joustava. Sinulla on vankkaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja kykyä luontevaan yhteistyöhön alueen yrittäjien ja erilaisten sidosryhmien kanssa. Kokemus järjestötoiminnasta on etu, minkä lisäksi odotamme sinulta myös kiinnostusta yhteiskunnallisia asioita kohtaan. Sinulla on korkeakoulututkinto, joka tukee elinkeinoelämän parissa tehtävää työtä. Kykenet tuottamaan sujuvaa tekstiä etkä pelkää esiintymistäkään. Oma auto ja mahdollisuus ilta- ja viikonlopputyöhön ovat välttämättömiä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn Suomen suurimman elinkeinoelämän järjestön ja yrittäjien parista.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus 22.10.2017 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Outi Hongisto p. 050 597 8802, vko 41 klo 9-11.