18.4.2017 klo 12:58
Uutinen

Etsimme viestintäassistenttia

Päijät-Hämeen Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Yrittäjäjärjestöön kuuluu Päijät-Hämeen 11 paikallista yrittäjäyhdistystä sekä 3400 yrittäjäjäsentä. Yrittäjien ja yritysten edunvalvontatyön ohella järjestö tarjoaa jäsenilleen erilaisia jäsenpalveluja kuten koulutusta, neuvontapalveluja, ajankohtaista tietoa sekä taloudellisia etuja.

Etsimme VIESTINTÄASSISTENTTIA

äitiysloman sijaisuuteen huolehtimaan järjestön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja tapahtumajärjestelyistä. Tehtäviin kuuluu aluejärjestön viestintäkokonaisuuden ja markkinointimateriaalin suunnittelu ja tuottaminen, Päijät-Hämeen Yrittäjälehden julkaisutyöhön liittyvät käytännön tehtävät, tapahtumien ja koulutuksien suunnittelu ja järjestäminen sekä jäsenrekisterin ylläpito.

Edellytämme perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi erinomaista kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien (Photoshop, InDesign) hallintaa. Taito kirjoittaa sujuvaa ja virheetöntä tekstiä, hahmottaa kokonaisuudet yhtä lailla kuin tietää pilkun paikat on tässä tehtävässä välttämätöntä. Sosiaalinen media on luontainen viestintäkanava. Tehtävä edellyttää sekä visuaalista että kielellistä osaamista, ripeää käytännönläheistä otetta, järjestelmällisyyttä ja rautaista organisointikykyä. Odotamme itsenäistä työskentelytapaa ja kykyä työskennellä rauhallisesti myös hetkittäisten työruuhkien keskellä. Lisäeduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi johdonassistentin tai taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Päijät-Hämeen yrityselämän näköalapaikalta. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiedustelut toimitusjohtaja Outi Hongisto 050 597 8802, parhaiten tavoitettavissa tiistai 18.4. klo 10-12, maanantai 24.4. klo 10 – 12 ja 13-15 sekä tiistai 25.4. klo 10-12.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus 28.4.2017 mennessä tämän linkin kautta.