13.9.2018 klo 12:48
Uutinen

Evo kutsuu yrittäjiä ja luonnossa liikkujia

Hämeenlinna on syyskuun lopussa luontoliikkujien kohtaamispaikka. Evo Trail Weekend 21.-23.9. kokoaa Evon syyskuiseen metsään niin patikoijat, polkujuoksijat, maastopyöräilijät kuin yrittäjätkin.

Evo Business Camp kokoaa perjantaina 21.9.2018 yritysjohdon hyvinvoinnin lähteille, hakemaan inspiraatiota ja uutta virtaa johtamiseen Evon luonnosta ja huikeista tarinoista.

23.9. ajettavan Evo MTB:n reitit koostuvat upeista pikkupoluista, teknisistä osuuksista sekä vauhdikkaammin ajettavasta urasta. Evo MTB on osa neliosaista Evo Trail Weekend -tapahtumakokonaisuutta.

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi syyskuun kolmantena valittu Yleisradion toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltola kannustaa kaikkia mukaan Evon upeisiin maisemiin. Evo MTB:ssä reittejä on sekä kilpailuhenkisille että harrastajille, eikä kilpailulisenssiä vaadita. Mukaan voi siis lähteä vaikka olisi ensimmäistä kertaa lajin parissa.

Peltola kertoo saaneensa maastopyöräilykärpäsen puraisun jo ihan pienenä, ennen kuin nykyaikaisesta maastopyöräilystä vielä tiedettiin mitään.

– Olen intohimoasteikolla 10/10 maastopyöräilijä. Metsään kannattaa mennä pyöräilemään, koska se on ihanaa, haastavaa ja rauhoittaa mieltä, hän kuvailee.

Peltola kertoo odottavansa jo innolla Evo Trail Weekendiä. Hänellä on tapahtumassa kaksoisrooli, perjantaina yritysjohdon tilaisuudessa puhujana ja sunnuntaina maastopyörän selässä.

Evo on kesätuuloslaiselle Peltsille tuttu paikka, sillä kesämökki on lähellä. Erätulilla-ohjelmasta tutun juontajan kuuden kestävyysurheiluhaasteen Peltsin kova vuosi -ohjelman päätösjakso lähetetään Yle TV2:lla sopivasti 23.9. eli samana päivänä kun Peltsi pyöräilee Evo MTB:ssa.

Lauantaina Evo Trail Weekendissä patikoidaan Evo Ilvesvaelluksella, joka korvaa tutun Ystävän patikka -tapahtuman. Evo Ilvesvaelluksessa on reittejä 3,5 kilometristä aina 24 kilometriin.

Evo Trail Weekend koostuu useista tapahtumista

Evo Trail Run on polkujuoksutapahtuma lauantaina 22.9.2018 Evon retkeilyalueella klo 11 alkaen. Tarjolla on upeita maisemia, teknistä polkua, heinittyneitä metsäautoteitä sekä hiekkatietä. Suurin osa reitistä kulkee upealla Ilvesvaellus-reitillä. Valittavana kolme reittiä: 8,5 km, 16,5 km ja 24 km.

Evo Ilvesvaellus lauantaina 22.9.208 on täysin uusi retkeilytapahtuma, joka kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 22.9.2018 klo 12 alkaen. Reittejä on valittavana neljä, 3,5 km, 8,5 km , 16,5 km ja 24 km. Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Evo MTB 2018 sunnuntaina 23.9.2018 on kaikille avoin koko perheen maastopyöräilytapahtuma. Kilpailulisenssiä ei tarvita, joten kaikki maastopyörän omistavat ja maastopyöräilystä innostuneet voivat osallistua. Startti tapahtuu klo 11 kilpailukeskuksena toimivan Evokeskuksen piha-alueelta.

Evo Trail Weekendin kilpailu- ja tapahtumakeskus on osoitteessa Saarelantie 1, 16970 Evo. Early bird -ilmoittautumishinnat voimassa 15.9.2018 saakka.