7.4.2018 klo 08:04
Uutinen

EvoTrail Weekend kokoaa yrittäjät ja metsäurheilijat yhteen

Syyskuinen Evo Trail Weekend on uusi tapahtuma Hämeenlinnassa, joka on suunnattu niin yrittäjille kuin metsässä urheileville. Tapahtuma käynnistyy 21.9. Evo Business Campilla ja jatkuu patikointi-, polkujuoksu- ja maastopyöräilytapahtumana.

Hämeenlinnalaiset yrittäjät Mikko Reitti ja Sirpa Korkatti pohtivat viime elokuussa, että Evon alue on aivan liian vähällä käytöllä. Yhden tapaamisen aikana parivaljakko jo muotoili liikuntatapahtuman, joka laajeni kokonaisen viikonlopun mittaiseksi. Evo Trail Weekend käynnistyy yrittäjille suunnatulla Evo Business Campilla perjantaina 21.9.2018.

Osallistujat kiertävät Evon maastossa lyhyitä reittejä, joiden varrella tavataan kokeneita tarinankertojia. Mukana ovat muun muassa olympiavoitaja Sami Jauhojärvi, toimittaja Mikko Peltsi Peltola ja Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen. Tapahtumaan on myynnissä rajallinen määrä paikkoja. Mukaan odotetaan osallistujia johtamisen eri sektoreilta.

– Evo Business Camp tarjoaa kiinnostavan, erilaisen tavan yrittäjille tutustua Hämeenlinnaan, verkostoitua ja kiinnostua myös alueen mahdollisuuksista. On aivan eri asia keskustella johtamisen haasteista ja mahdollisuuksista metsässä vaelluskengät jalassa kuin kongressihotellissa, toteaa perjantain innovaattori Sirpa Korkatti.

Lauantaina Evo Trail Weekendissä on tarjolla koko perheen Ilvesvaellus sekä Evo Trail Run -polkujuoksu. Reittejä on sekä lapsiperheille sopivaa että pidempää päiväpatikointia tai juoksumatkaa kaipaaville.

Sunnuntaina Evolle rynnistävät maastopyöräilijät Evo MTB -tapahtumassa. Tapahtuma sopii hyvin niin lajiin ensikosketusta hakeville kuin kokeneemmillekin maastopyöräilijöille.

– Reitin varrelle mahtuu upeita pikkupolkuja, teknisiä osuuksia sekä vauhdikkaammin ajettavaa uraa, lupaa Mikko Reitti.

Toivomuksena on, että Evo Trail Weekend houkuttelee paikalle erityisesti ensikertalaisia, jotka ihastuvat paikkaan ja tulevat uudelleenkin. Pääyhteistyökumppanina toimivalle Metsähallitukselle Evon kehittäminen on tärkeä asia, ja kehittämistä luontoliikuntatapahtuma mukanaan tuo. Metsähallituksen kenttäpäällikkö Arto Pummilan mukaan vauhdikkaat luontoliikuntatapahtumat sopivat helposti retkeilyalueille, joilla ei ole kansallispuistojen käyttörajoituksia.

– Alueen kehittämisen kautta on mahdollista saada kävijämäärät kasvuun ja tarjota alueen yrittäjille parempia mahdollisuuksia oman toimintansa kehittämiselle. Evo Trail Weekendin ansiosta alueelle syntyy uusia reittejä, joita asiakkaamme voivat hyödyntää tapahtuman ulkopuolellakin, Pummila sanoo.

Ilmoittaudu mukaan Evo Busines Campiin >>

Tapahtuman nettisivut >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM