4.4.2019 klo 13:49
Uutinen

Fasetin Hollolan myymälä uudistui

Hollolalainen sisustusalan erikoisliike Fasetti on muuttanut konseptiaan.

Viime lokakuussa yrityksessä järjestettiin huutokauppa, jossa kaikki antiikkisimmat kalusteet myytiin. Yrityksessä on myyty lähes 20 vuoden ajan 1950-60-luvun vanhoja, skandinaavisia huonekaluja. Viime vuosina näiden kalusteiden suosio on maailmanlaajuisestikin noussut valtavasti ja Fasetissakin todettiin, ettei vanhoja designkalusteita riitä kaikille. Yrityksen toiminnan laajentuessa valikoimaa päädyttiin laajentamaan. Nyt valikoimaan on otettu myös uudet huonekalut ja valaisimet tunnetuilta tanskalaisilta ja kotimaisilta brändeiltä.

”Olemme myyneet vuosia esimerkiksi vanhoja Artekin kalusteita, Louis Poulsenin valaisimia ja tanskalaisen FDB Møblerin huonekaluja. Sen vuoksi meille oli luontevaa aloittaa uusi yhteistyö muun muassa näiden brändien kanssa ja ottaa uudet designhuonekalut ja valaisimet valikoimaamme. Uusia huonekaluja ostaessaan asiakas voi myös tarjota vaihdossa vanhoja designklassikoitaan Fasettiin.”, kertoo Janne Ylönen Fasetista.

Kuten ennenkin, yrityksessä myös kunnostetaan vanhoja huonekaluja ja valaisimia ja valmistetaan mittatilauskalusteita, joten saman katon alta saa monenlaiset sisustusalan tuotteet ja palvelut. ”Olemme iloisia voidessamme palvella asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin. Asiakas voi helposti hankkia avaimet käteen -palveluna suunnittelupalvelun, uudet tai vintagehuonekalut, sisustustekstiilit, entisöintipalvelut ja mittatilauskalusteet ja -valaisimet ilman että tarvitsee asioida useassa paikassa”, sanoo Janne Ylönen.

Yrityksen uudistuneen Hollolan myymälän avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna 6.-7.4. osoitteessa Vanha Messiläntie 8, Hollola.

Lisätiedot: Janne Ylönen p. 010-4231001 <a href="http:%20%20 ’); // –> ”> janne@fasetti.fi