9.1.2017 klo 10:53
Uutinen

Forssan Erikoishammaslääkärit osaksi Terveystaloa

Terveystalon hammaslääkäriverkosto laajenee. Viimeisimmäksi Forssan Erikoishammaslääkärit on siirtynyt osaksi yhtiötä.

Terveystalon hammaslääkäriverkosto laajenee. Terveystalo on 30.12.2016 toteutetulla kaupalla ostanut Forssassa toimivan Forssan Erikoishammaslääkärit Oy:n. Yrityksen henkilöstö siirtyy Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä.

Terveystalon palvelutarjonta laajentui hammashuoltoon ja hammaslääkäripalveluihin kesällä 2015. Tavoitteena on, että keväällä 2017 hammaslääkäripalveluita on saatavilla 20 paikkakunnalla. Terveystalolla on hammaslääkärikeskuksia nyt Forssan lisäksi Turussa, Loimaalla, Kotkassa, Porissa, Jyväskylässä, Jämsässä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Alkuvuodesta avataan hammaslääkärikeskukset myös Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.

− Rakennamme Suomeen ensimmäistä aidosti valtakunnallista hammaslääkärikeskusten ketjua ja tarjoamme jatkossa monipuolisia hammaslääketieteen ja -huollon palveluita koko verkostomme kautta niin yksityis- kuin työterveysasiakkaille. Tavoitteenamme on kasvattaa hammaslääkäripalveluista merkittävä osa liiketoimintaamme ja laajentua sekä yritysostoin että perustamalla hammaslääkärikeskuksia itse, sanoo Terveystalon suunterveyden palveluista vastaava liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki.

Hampaiden hoito on osa kokonaisvaltaista hoitoketjua, ja hampaiden terveydellä ja suuhygienialla on merkittävä yhteys sairauksien ennaltaehkäisyyn.

− Tutkimustemme mukaan moni asiakkaistamme haluaa keskittää perheen terveyspalvelut yhteen paikkaan. Lisäksi sekä työnantajat että työntekijät ovat toivoneet hammaslääkäripalveluita työterveyteen. Nyt voimme tarjota myös Forssassa hammashuollon palveluita paikallisesti lähellä asiakkaitamme, Kyrki sanoo.

Forssan Erikoishammaslääkärit Oy:ssä työskentelee seitsemän hammas- ja erikoishammaslääkäriä, viisi hammashoitajaa ja kaksi suuhygienistiä. Hammaslääkärikeskus sijaitsee samassa kiinteistössä kuin Terveystalo Forssa, osoitteessa Kutomonkuja 2. Hammaslääkärikeskuksen toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa.

Forssan Erikoishammaslääkärit Oy:n toimitusjohtaja, HLL Pertti Salpiola jatkaa yhtiössä ammatinharjoittajana ja tulee olemaan hammaslääkärikeskuksen vastaava hammaslääkäri.

− Toivotamme Forssan Erikoishammaslääkäreiden ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Suomen verkostoltaan suurimpaan terveyspalveluyritykseen. Tavoitteenamme on olla halutuin työntekopaikka osaajille ja uskomme, että henkilöstön tyytyväisyys näkyy myös asiakkaillemme parempana hoitona sekä palvelukokemuksena. Työntekijämme arvostavat Terveystaloa joustavana ja työntekijöitä kunnioittavana työnantajana sekä pitävät yhtiön työilmapiiriä kannustavana ja kehitysmyönteisenä. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme arvostuksesta kertovat kärkisijat myös useissa tutkimuksissa. Vuonna 2016 Terveystalo mm. valittiin Suomen arvostetuimmaksi lääkäriasemaksi, Kyrki päättää.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityis¬henkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti yli 6 800 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2015 oli yhteensä 75,7 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 68,6 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.