Grabbarna Flytt on Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry:n palkitsemana vuoden yritys 2023

Lounais-Helsingin paikallisyhdistys palkitsi Vuoden yrityksenä 2023 lauttasaarelaisen Grabbarna Flytt Oy Ab:n. Kuvassa kaksi yrityksen perustajista, Mikael Sarpaneva ja Rudolf Ekström sekä Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen Kirsi Kankaanpää ja Esko Valkeala. Palkintoa juhlittiin Ravintola Farossa yhdessä Grabbarna-yrittäjien ja paikallisyhdistyksen hallituksen kanssa.

Grabbarna Flytt -muuttofirma sai alkunsa vuonna 2015 kolmen opiskelijan toimesta. Alussa ideana oli yhdessä tienata hieman ”taskurahaa” ja saada ilmaista treeniä painavien kalusteiden kannon myötä. Asiakaskunta koostui alkuun sukulaisista ja lähipiiristä. Kundien positiivinen asenne rikkinäisistä hisseistä ja ahtaista ullakkokomeroista huolimatta johti nopeaan tarjouspyyntöjen lisääntymiseen.

Tänä päivänä Grabbarna Flytt koostuu noin 100 työntekijän ringistä ja toiminta sen kun kasvaa. Yritys on nopeasti vakiinnuttanut asemansa erinomaisena muutto- ja logistiikkayrityksenä. Asiakkaita riittää ympäri Eurooppaa ja toimintaa löytyy tänä päivänä Helsingistä sekä Tukholmasta. Yksi tärkeä asia ei kuitenkaan ole muuttunut: Grabbarna Flytt koostuu edelleen ryhmästä ahkeria Kundeja ja Friiduja jotka laittavat itsensä likoon yrityksen moton nimissä: Grabbarna hoitaa kaiken!

Isot onnittelut Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen Vuoden Yritys -palkinnosta Grabbarna!