23.2.2023 klo 12:36
Uutinen

Hae meille järjestötoiminnan asiantuntijaksi!

Haku päättynyt. Varsinais-Suomen Yrittäjät etsii toimihenkilöjoukkoonsa innostunutta ja aktiivista järjestötoiminnan asiantuntijaa.

Varsinais-Suomen Yrittäjiin kuuluu 33 paikallisyhdistystä – toimimme jokaisessa alueemme kunnassa. Paikallisyhdistyksissämme toimii lähes 400 luottamushenkilöä ja niihin kuuluu yli 7000 jäsenyrittäjää. Paikallisyhdistystemme toiminnan ja luottamushenkilöiden vapaaehtoistyön tukeminen on aluejärjestömme yksi keskeinen tehtävä.  

Järjestötoiminnan asiantuntijana työhösi kuuluvat mm. seuraavat tehtävät: 

  • Paikallisyhdistystoiminnan tukeminen ja kehittäminen yhdessä muun toimihenkilöporukan sekä luottamushenkilöiden kanssa 
  • Paikallisyhdistysten kumppaniyhteistyön kehittäminen yhdessä paikallisyhdistysten kanssa 
  • Yhteydenpito paikallisyhdistysten luottamushenkilöiden kanssa 
  • Luottamushenkilökoulutusten ja muiden järjestötapahtumiemme suunnittelu ja koordinointi 
  • Aluejärjestön hallituksen sihteerinä toimiminen 
  • Jäsenhuolto ja -hankinta yhdessä paikallisyhdistysten kanssa 
  • Paikallisyhdistysten tukeminen viestinnässä  
  • Varsinais-Suomen Yrityskummitoiminnan koordinointi 

Tehtävässä menestyy parhaiten, kun on sosiaalinen, kehittämisorientoitunut ja innostuva. Kokemus järjestötoiminnasta lasketaan ehdottomaksi eduksi. 

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi AMK-tasoinen. Suhtaudumme myönteisesti myös muualta hankittuun osaamiseen. Työssä tarvitset omaa autoa ja työtehtävä vaatii työskentelyä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Arvostamme yrittäjyyden ymmärtämistä, ruotsin kielen taitoa sekä kokemusta viestinnästä. Nykyaikaisten teknisten digi- ja tietojärjestelmien tunteminen on eduksi, esimerkiksi Microsoft 365 -ympäristö. 

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja hauskan työporukan sekä näköalapaikan edunvalvontatyöhön alueellamme. Suhtaudumme yrittäjien arjen parantamiseen intohimoisesti. Käytössäsi ovat nykyaikaiset ja viihtyisät työtilat Brahenkadulla Turussa sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Työssäsi tukena on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen, osaava järjestötoimijaverkosto.  Järjestötoiminnan asiantuntijana saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi huippuporukassa. 

Hakuaika: to 23.2.2023 – ma 13.3.2023.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen ja suosittelijoineen sähköpostitse osoitteeseen hanna.munter@yrittajat.fi.  

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme mahdollisuuksien mukaan hakijoita jo hakuaikana.   

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna Munter perjantaina 3.3.2023

Hanna Munter, hanna.munter@yrittajat.fi, 044 296 9071