Maijun testikuva
25.11.2021 klo 14:22
Uutinen

Hae mukaan kehittämään toimintaamme

Meille on tärkeää, että yrittäjien ääni näkyy ja kuuluu kaikessa toiminnassamme. Siksi kutsumme jäsenyrittäjiämme mukaan monipuolisiin luottamustehtäviimme. Juuri nyt haussa on monipuolisesti eri aloja edustavia yrittäjiä vaikuttaja-, verkosto- ja vahvistajavaliokuntiin toimikaudelle 2022-2023. Lisäksi etsimme jäsenkunnastamme sote-yrittäjiä, jotka haluavat toimia asiantuntijoina vaikuttamistyömme tukena.

Olet hakemamme henkilö, jos haluat toimia yrittäjän arjen asiantuntijana ja tuoda meille ideoita järjestön edelleen kehitettäväksi. Odotamme sinulta halua ja kiinnostusta perehtyä valiokunnan teemoihin ja edunvalvontaan, sitoutumista toimintaan, näkemystä yritysten toimintaedellytysten kehittämisestä, yhteistyötaitoja sekä kykyä rakentavaan keskusteluun.

Pirkanmaan Yrittäjien luottamushenkilönä pääset osana verkostoamme kehittämään, vaikuttamaan ja vahvistamaan yhteistä järjestöämme pirkanmaalaisten yrittäjien parhaaksi. Hyvässä yrittäjäporukassa on mukava ideoida!

Pirkanmaan Yrittäjien strategisakuva

Haku on käynnissä nyt ja päättyy 9.12.2021. Pirkanmaan Yrittäjien hallitus valitsee valiokuntien jäsenet (max. 12 per valiokunta) kokouksessaan 16.12.Valiokunnat kokoontuvat noin 5-7 kertaa vuodessa ja osallistuvat mahdollisuuksien mukaan aluejärjestön yhteisiin tapahtumiin. Järjestön toiminnan ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttua, sillä perehdytämme toimintaamme.

Haluatko kysyä lisää? Valiokuntien toiminnasta kertovat niiden puheenjohtajat Jukka Pusa p. 0400 636 113 (verkostovaliokunta), Pilvi Kärkelä p. 040 589 5709 (vahvistajavaliokunta) ja Jari Haapaniemi p. 0400 239 220 (vaikuttajavaliokunta). Sote-vaikuttamistyöhön liittyviin kysymyksiin vastaa Maria Virtanen p. 050 338 8696.

Tule mukaan verkostoomme!

SIIRRY HAKULOMAKKEELLE ⟩

Kuva: Getty Images.