Pexels
7.5.2024 klo 09:37
Uutinen

Hae mukaan Lapin Yrittäjien hallitukseen 2025–2026

Oletko sinä seuraava Lapin Yrittäjien hallituksen jäsen? Tule mukaan vahvistamaan lappilaisten yrittäjien arkea.

Lapin Yrittäjien hallituksessa pääset vaikuttamaan alueellisesti ja valtakunnallisesti pienten ja keskisuurten yritysten puolesta. Pääset osaksi Suomen Yrittäjien vahvaa luottamushenkilöverkostoa ja olet mukana vahvistamassa paikallisyhdistysten ja aluejärjestön yhteistyötä Lapissa. 

Hallituksen yleisenä tehtävänä on suunnata yhdistyksen toiminta niin, että se tuottaa pitkällä aikavälillä parhaan mahdollisen edunvalvonnallisen tuloksen yhdistyksen jäsenille. Hallitus asettaa Lapin Yrittäjien tavoitteet ja varmistaa, että ne ovat linjassa Suomen Yrittäjien mission ja vision kanssa.  

Lapin Yrittäjien hallitus valitaan kahden vuoden välein, ja siihen voivat hakea kaikki Lapin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjät. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa on seitsemän varsinaista ja kaksi varajäsentä. Varapuheenjohtaja valitaan varsinaisten jäsenten keskuudesta.

Sinun kannattaa hakea hallitukseen, jos

  • koet tarmokkuutta vaikuttamiseen ja edunvalvontatehtäviin yrittäjyyden puolesta.
  • sinulla on vahva tahto edistää yrittämisen mahdollisuuksia Lapissa.
  • olet valmis antamaan osaamistasi hallitustyöskentelyyn ja sitoutumaan järjestön asettamiin tavoitteisiin parantaa yrittäjien arkea sekä edistää jäsenistön tarpeita ja toiveita.
  • olet valmis jatkamaan edellisten hallitusten tekemään pitkäjänteistä työtä lappilaisen yrittämisen vahvistamiseksi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8.2024

Vaalivaliokunta tekee ehdotuksen puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenistä, jotka valitaan Lapin Yrittäjien vuosikokouksessa 28.9.2024 Torniossa.

Kerro hakemuksessa

  • nimesi, yrityksesi ja asuinpaikkakuntasi
  • miksi haet hallituspaikkaa ja miksi sinut pitäisi valita
  • oletko käytettävissä puheenjohtajan tehtävään sekä
  • tavoitteesi tai kehitysehdotuksesi hallitustyöskentelyyn Lapin Yrittäjien hallituksessa.

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi viimeistään 9.8.2024. Tutustu Lapin Yrittäjien toimintaan osoitteessa yrittajat.fi/lappi.