26.1.2021 klo 16:42
Uutinen

Hae nyt fysio-, toiminta- ja puheterapian, neuropsykologisen kuntoutuksen tai peruukkipalvelun palvelusetelipalvelun tuottajaksi

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin asiakkaille myönnetään 1.4.2021 alkaen fysio-, toiminta- ja puheterapiapalvelut, neuropsykologinen kuntoutus ja apuvälineistä peruukkipalvelu palvelusetelinä. Palvelusetelimalli tulee korvaamaan nykyisen maksusitoutumuskäytännön.

Asiakkaalle tämä tarkoittaa laajempaa mahdollisuutta valita itse haluamansa palvelun toimittaja. Palveluun ohjaavan organisaation, kunnan tai sairaanhoitopiirin, tulee puolestaan entistä enemmän panostaa palveluohjaukseen.

Yrityksille mahdollisuus tarjota palveluitaan

Uusi palvelusetelimalli tuo useammalle yritykselle mahdollisuuden tarjota palvelujaan kuntoutusta tarvitseville asiakkaille. Yritykset voivat nyt ilmoittautua palvelusetelipalveluiden tuottajaksi palse.fi-palvelussa. Haku koskee fysioterapiaa, toiminta- ja puheterapiapalveluja, neuropsykologisen kuntoutuksen palveluja ja sekä apuvälineistä peruukkipalvelun tarjoajia.

Palveluntuottajaksi voi hakeutua helposti osoitteessa palse.fi. Tays käy läpi hakijat ja hyväksyy yritykset, jotka täyttävät hyväksymisehdot.

Palvelusetelimallissa palveluntuottajat vastaavat omien tietojensa päivittämisestä verkkopalveluun ja tekevät itse suoraan sopimukset asiakkaiden kanssa.

Rekisteröidy ensin

Palse.fi-portaaliin on koottu yksityiskohtaiset ohjeet sen käytöstä. Rekisteröityminen on palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutumisen tai tarjouksen jättämisen ensimmäinen vaihe. Rekisteröityminen tehdään kerran, minkä jälkeen portaaliin kirjaudutaan rekisteröitymisen yhteydessä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Huomaa, että yritys voidaan hyväksyä palvelusetelipalvelun tuottajaksi vasta, kun se on rekisteröitymisen jälkeen erikseen täyttänyt hakemukset kaikkiin niihin palveluseteleihin, joiden palveluita haluaa olla mukana toteuttamassa.

Lisätietoa palvelusetelimallista: kuntoutuspäällikkö tuula.haukka-wacklin at pshp.fi, p. 050 575 6340

Siirry Palse.fi-portaaliin, josta löydät myös lisätietoa portaalin käytöstä


Huom! Aiheesta kerrotaan lisää infotilaisuuksissa torstaina 28.1.2021. Katso infotilaisuuden ajankohdat Taysin sivuilta. Infotilaisuuksien ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, mutta pääset vielä mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuula.haukka-wacklin at pshp.fi viimeistään ke 27.11. klo 12.