8.10.2020 klo 12:10
Uutinen

Hae Pirkanmaan Yrittäjien luottamustehtäviin ja tule mukaan tekemään tulevaisuuden yrittäjäjärjestöä 

Pirkanmaan Yrittäjien visio on olla paras yrittäjän arjen tuki. Pääsemme tavoitteeseemme vaikuttamalla yrittäjyyden olosuhteisiin Pirkanmaalla, verkostoimalla jäseniämme niin paikallisesti kuin yli rajojen sekä vahvistamalla jäsenyrittäjiämme tarjoamalla haluttuja palveluita ja etuja.

Laaja luottamushenkilöverkostomme niin paikallisella kuin alueellisella tasolla ja valtakunnallisissa verkostoissa on avainroolissa matkallamme kohti tulevaisuuden yrittäjäjärjestöä. Nyt etsimme uusia innostuneita ja visionäärisiä yrittäjiä mukaan aluejärjestön luottamustehtäviin!

Haku Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen, valiokuntiin sekä nuorten yrittäjien johtoryhmään on auki nyt. Haku päättyy keskiviikkona 28.10. klo 16.

Hallitus, valiokunnat ja nuorten yrittäjien johtoryhmä

Aluejärjestön hallitus osallistuu aktiivisesti yhteiseen vaikuttamistyöhön ja järjestön toiminnan kehittämiseen strategisella tasolla.

Lue hallituksen tehtävistä ja hakumenettelystä sekä täytä hakulomake >

Valiokunnat valmistelevat hallituksen toimeksiantoja ja ideoivat uusia toiminnan muotoja niin, että jatkossakin palvelisimme jäsenyrittäjiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Pirkanmaan Yrittäjissä toimii kolme valiokuntaa, vaikuttajavaliokunta, vahvistajavaliokunta ja verkostovaliokunta.

Nuorten yrittäjien johtoryhmä osallistuu erityisesti nuorille jäsenyrittäjillemme suunnatun toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tutustu valiokuntiin ja nuorten johtoryhmään sekä hae mukaan >

Kartoitamme kehitysideoita jäsenkyselyllä

Mikäli et tällä hetkellä voi sitoutua järjestömme luottamustehtäviin, voit vaikuttaa toimintamme suuntaan myös muuten. Olemme avanneet jäsenkyselyn, jonka kautta keräämme ideoita järjestömme kehittämiseksi. Kyselyyn voi vastata nimettömänä ja vastauksia hyödynnetään muun muassa valiokuntiemme työskentelyssä.

Vastaa kyselyyn alla olevasta linkistä, ja kerro millaiseen yrittäjäjärjestöön sinä haluat nyt ja tulevaisuudessa kuulua!

Vastaa kyselyyn >