10.10.2019 klo 13:09
Uutinen

Hae Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen kaudelle 2020-2021!

Haluatko olla mukana edistämässä yrittäjyyttä ja kehittämässä Varsinais-Suomen Yrittäjien toimintaa?

Tule mukaan rakentamaan uutta yrittäjyyden varsinaissuomalaista vuosikymmentä!

Haemme nyt avoimella haulla puheenjohtajistoa sekä hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen kaksivuotiskaudelle 2020-2021. Haemme myös jäseniä vaalivaliokuntaan, jonka toimikausi on vuoden mittainen.

Odotamme hakijoilta sitoutumista, vaikuttamiskykyä ja -halua sekä kehittämisestä innostunutta otetta. Odotamme, että olet aktiivinen ja näkemyksellinen jäsenyrittäjä – tunnet ja ymmärrät yrittäjyyttä. Odotamme myös intoa työskennellä maakunnallisten asioiden parissa, sekä politiikan, vaikuttamistyön ja elinkeinopolitiikan tuntemusta. Järjestöosaaminen ja järjestön strategisten asioiden ymmärrys sekä ihmissuhde- ja viestintätaidot auttavat sinua luottamushenkilötyössä.

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamisen aitiopaikalle edistämään yrittäjien asiaa sekä valmiit verkostot maakunnallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Lähetä hakemus to 21.11. mennessä ao. linkkien kautta:

Hakulomake, puheenjohtaja >>

Hakulomake, varapuheenjohtaja >>

Hakulomake, hallituksen jäsen >>

Aluejärjestön hallitus ja puheenjohtajisto valitaan Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa 28.11. Turussa. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat, joiden määrä päätetään vuosikokouksessa, valitaan kriteerit täyttävien hakijoiden joukosta. Päätöksen tekevät vuosikokouksessa paikallisyhdistystemme edustajat.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta käsittelee määräpäivään mennessä tulleet hallituksen muiden jäsenten hakemukset, ja tekee niiden pohjalta vuosikokoukselle esityksen hallitukseen erovuoroisten muiden jäsenten tilalle valittavista henkilöistä.

Hallituksen toimikausi on kaksivuotinen ja alkaa heti valinnasta. Ehdokkaaksi voi asettua vielä vuosikokouksessakin.

Myös haku vaalivaliokuntaan on auki

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta valmistelee vuosikokouksen henkilövalintoja. Lisäksi sille kuuluvat kaikki palkitsemisiin liittyvät asiat aluejärjestössä.

Lähetä hakemus vaalivaliokuntaan to 21.11. mennessä ao. linkin kautta:

Hakulomake, vaalivaliokunta >>

Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitus tekee vuosikokoukselle esityksen vaalivaliokuntaan valittavien lukumäärästä ja henkilöistä tulleiden hakemusten pohjalta. Vaalivaliokunnan kausi on vuoden mittainen ja alkaa heti valinnasta. Ehdokkaaksi voi myös asettua vielä vuosikokouksessa.

Lisätietoja:

Järjestöpäällikkö Eija Suvanto, p. 050 301 3505, eija.suvanto@yrittajat.fi
Toimitusjohtaja Hanna Munter, p. 044 296 9071, hanna.munter@yrittajat.fi

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien alueellinen etu- ja palvelujärjestö. Varsinais-Suomen Yrittäjiin kuuluu noin 7500 varsinaissuomalaista yritystä 34 paikallisyhdistyksessä. Olemme Suomen Yrittäjien yksi aluejärjestö. Lisätietoa osoitteessa yrittajat.fi/varsinaissuomi.

Liity jäseneksi >>