23.9.2021 klo 13:00
Uutinen

Haemme kuvattavia yrittäjiä – Haluatko osallistua kansainvälisesti palkitun valokuvaajan valokuvanäyttelyyn?

Autamme espoolaista valokuvaajayrittäjää löytämään yrittäjäkandidaatteja mukaan ensi vuonna järjestettävään valokuvanäyttelyyn.

Is it YOU?

Yrittäjä, haluatko saada ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kansainvälisesti palkitun valokuvaajan valokuvanäyttelyyn? ”Korona-ajan yrittäjätarinat kuvissa” -projektissa kuvataan tarinallisia henkilökuvia yrittäjistä. Kuvista järjestetään näyttely vuoden 2022 jälkipuoliskolla.

Osallistumalla näyttelyyn pääset mukaan mielenkiintoiseen projektiin ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi (tai yrittäjäkollegasi) ja kerro meille, miksi juuri sinun tarinasi pitäisi olla mukana näyttelyssä.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä 21.10. mennessä!

Vastaustasi innolla odottaen,

Business Espoo & Make’s Photo

Tietoa valokuvaajasta

Markku Pajunen on espoolainen kansainvälisesti palkittu valokuvaaja. Hän on valokuvaajana monipuolinen, mutta tavaramerkkejä ovat huumori ja dramaattisuus. Kuvaajana hän tekee korkealuokkaista laatua eikä photoshoptaidotkaan ole hullummat. Markku on saavuttanut tyylillään useita palkintoja, mm. Fotofinlandia 2018 sarjavoitto kuvituskuvissa, EISA Photo Maestro 2019 mestaruus sekä Finnish Photo Awards 2020 pronssi mainoskuvasarjassa.

Yritysmaailma on Markulle tuttua, sillä ennen valokuvaajaksi ryhtymistään hän teki pitkän uran suomalaisessa teollisuudessa (Nokia, Elcoteq, Huhtamäki) mikä on koulinut täsmällisyyttä ja asiakaspalveluasennetta. Yhteensä yli seitsemän vuotta työkomennuksia ulkomailla (Kiina , Unkari ja Viro) ovat tuoneet perspektiiviä elämään, mikä näkyy elämänasenteessa sekä kuvissa. Ammattilaiseksi valokuvaajaksi Markku ryhtyi vuonna 2015 ja on ollut siitä lähtien myös Espoon Yrittäjien jäsen.

Toukokuussa 2021 Markku sai Finnfoton apurahan projektille ”Korona-ajan yrittäjätarinat kuvissa”. Projektissa kuvataan tarinallisia henkilökuvia yrittäjistä. Kuvista järjestetään näyttely vuoden 2022 jälkipuoliskolla.

Tutustu Markun töihin täällä.