27.4.2020 klo 10:14
Uutinen

Haemme projektipäällikköä Omistajanvaihdoshankkeeseen

Pk-yritysten omistajanvaihdospalvelu -hanke käynnistyy Keski-Pohjanmalla – Apuja sukupolvenvaihdokseen sekä yrityksen ostoon ja myyntiin!

Suomessa on kymmenillä tuhansilla yrityksillä lähivuosina edessään omistajanvaihdos. Kansantalouden ja alueen kuntien kannalta on tärkeää, että mahdollisimman moneen elinkelpoiseen firmaan löytyy jatkaja tai ostaja niin että yritysten elinkaari jatkuu niin että palvelut että työpaikat kunnissa säilyisivät.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ovat käynnistämässä hanketta, jonka tavoitteena on yritysten omistajanvaihdosten sujuminen alueellamme. Valitettavasti useat eläköityvät / lopettavat yrittäjät eivät koe oman yrityksen jatkajan löytymistä tai myyntiä selväksi vaihtoehdoksi. Hankkeen kautta onkin tarkoituksena, että yrittäjät saavat ensi käden tietoa mistä lähteä liikkeelle, kun yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen.

Kalajokilaakson alueella käynnissä on Keski-Pohjanmaan Yrittäjien, sekä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien yhteinen maakunnallinen omistajanvaihdos-hanke. Pietarsaaren seudulla on käynnissä Concordian omistajanvaihdos-hanke. Yhteistyötä näiden hankkeiden välillä tullaan tekemään tiiviisti.

Lisätietoja:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjä, toimitusjohtaja Mervi Järkkälä p. 0500 561 145 mervi.jarkkala@yrittajat.fi