21.12.2020 klo 08:46
Uutinen

Haemme yritysneuvojaa – Oletko sinä etsimämme henkilö?

Satakunnan Yrittäjät ry hakee aloittavien yrittäjien neuvontaan YRITYSNEUVOJAA. Yritysneuvoja toimii Uusyrityskeskus Enter Satakunnassa tehtävänään auttaa yrittäjäksi aikovaa kehittämään liikeideansa oikeaksi yritykseksi.

Tehtävään valittavalla yritysneuvojalla on laajaa tietämystä yrittäjyydestä ja elinkeinoelämän tuntemusta sekä verkostoja Satakunnassa sekä tehtävään soveltuva koulutus, esim.korkeakoulututkinto. Lisäksi yritysneuvojalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata erilaisia ihmisiä sekä kykyä antaa neuvontaa myös englanniksi. Tehtävään kuuluu myös luennointi koulutustilaisuuksissa sekä erilaisten lausuntojen laatiminen. Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä rahoituksen, yritysjuridiikan ja verotuksen perusteiden tuntemusta.

Yritysneuvojalla on osaamista ja kokemusta:

  • liikeidean ja liiketoiminnan arvioinnista
  • kannattavuus- ja rahoituslaskelmista
  • yrityksen perustamiseen liittyvistä lainsäädännöistä ja käytännöistä.

Yritysneuvojan toimipaikka on Satakunnan Yrittäjien toimistolla Porissa, Herttuantorilla. Aloittavien yrittäjien neuvontaa annetaan myös etänä sekä sopimuskunnissa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 3.1.2021: markku.kivinen(a)yrittajat.fi

Lisätietoja: toimitusjohtaja Markku Kivinen | 050 377 8006

Aloittavien yrittäjien neuvontaa tuotetaan yhdessä Prizztechin ja Satakunnan TE-toimiston kanssa.


Suomen Yrittäjien aluejärjestö, Satakunnan Yrittäjät on noin 4 600 jäsenellään Satakunnan suurin elinkeinoelämän etujärjestö. Jäsenyritysten työllistävä vaikutus Satakunnassa on yli 23 500 henkilöä. Jäsenistämme puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Järjestö muodostuu 22 paikallisyhdistyksestä, joissa toimii 300 aktiivista luottamushenkilöä.