29.11.2022 klo 15:11
Uutinen

Haku auki asiantuntijaryhmiin

Uudenmaan Yrittäjien järjestäytyminen vuodeksi 2023 jatkuu asiantuntijaryhmien jäsenten haulla.

Toivomme esityksiä asiantuntijaryhmien jäseniksi paikallisyhdistyksiltä, mutta hakea voi myös suoraan. Tärkeintä on aito kiinnostus ryhmän vastuualueeseen ja sitoutuminen asiantuntijaryhmän työskentelyyn. Sama henkilö voi olla ehdolla useampaan ryhmään. 

Uudenmaan Yrittäjien asiantuntijaryhmät 2023

  • Alueellinen edunvalvonta-/satelliittiryhmä toimii omalla hyvinvointialueellaan Uudenmaan Yrittäjien hallituksen sekä edunvalvonta- ja elinkeinopoliittisen ryhmän tukena. Sen tavoitteena on tunnistaa toimialueensa kunnissa ja hyvinvointialueella yrittäjien toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niitä indikoivia heikkoja paikallisia signaaleja.
  • Edunvalvonta- ja elinkeinopoliittisen ryhmän tehtävä tavoitteena on aluejärjestön hallituksen tukena tunnistaa yrittäjien toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niitä indikoivia heikkoja signaaleja. 
  • Osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaryhmän tehtävä on tukea Uudenmaan Yrittäjien toimistoa linjaamaan ja tuomaan esiin yrittäjien näkemystä yrittäjyyskasvatus- ja koulutusasioissa. 
  • Yksinyrittäjyyden asiantuntijaryhmän tavoitteena on mm. kehittää ja selkeyttää yksinyrittäjien toimintaedellytyksiä, edesauttaa yksinyrittäjien verkostoitumista Uudenmaan Yrittäjien toimialueella sekä tunnistaa ja nostaa keskusteluun yksinyrittäjien toimintaedellytyksiin liittyviä epäkohtia.
  • Y-tube -työryhmän tehtävänä on yhdessä Uudenmaan Yrittäjien henkilökunnan edustajan kanssa suunnitella ja toteuttaa vuosittainen Y-tube -videokilpailu ala- ja yläkouluikäisille nuorille.

Asiantuntijaryhmien valinta

Tee ehdotus asiantuntijaryhmän jäseneksi täältä: Ehdotuslomake

Hallitus valitsee jäsenet kaikkiin edellä mainittuihin ryhmiin kokouksessaan 14.12. Vaalivaliokunta tekee tätä ennen hallitukselle esityksen ryhmien kokoonpanoksi.

Lisätietoa ryhmien toiminnasta saat Uudenmaan Yrittäjien toimistolta aluejohtaja Petri Ovaskalta, kehittämispäällikkö Kati Liikaselta (Osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen sekä yksinyrittäjyyden asiantuntijaryhmät) sekä Sanna Sassilta (Y-tube -työryhmä).