11.9.2023 klo 13:00
Uutinen

Hakuaikaa vielä 24.9. asti: Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen uudet jäsenet, varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja

Olemme siinä vaiheessa vuotta, jolloin valitaan erovuoroisten tilalle uusia Pirkanmaan Yrittäjien hallitusjäseniä, varapuheenjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja.

Onko Pirkanmaan pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytykset lähellä sydäntäsi?

Tehtävissä pääset nimittäin vaikuttamaan paikallisesti paikallisyhdistystemme kautta, ja maakunnallisesti koko Pirkanmaalla sekä valtakunnallisesti Suomen Yrittäjissä. Tämä aihe on mielenkiintosi kohde ja omaat läpileikkauksen alueestamme sekä haluat olla mukana vaikuttamassa Pirkanmaan yrityselämän kehittymiseen.

Sopisitko joukkoon?

Hallituksemme on yhdistelmä sitoutumista, osaamista, kokemusta, innovatiivisuutta ja näkemystä. Omien vastuualueiden ohella hallitus ja puheenjohtajuus ovat tiimi, joka katsoo samaan suuntaan ja päämäärään. Saat tehdä sitä näköalapaikalta.

Sosiaaliset taidot ovat aika ehdottomat, sillä olet, ainakin jossakin yhteydessä, julkisuudessa yhdet kasvoistamme. Sinulla on verkostoja työelämästä, harrastuksista, ystävistä ja ehkä myös aiemmista hallitustehtävistä ja taitojesi ansiosta olet hyvä luomaan sellaisia lisää. Sosiaalisen median kanavat ovat osa arkeasi.

Hallituksen puheenjohtajuusko?

Kaiken yllä mainitun ohella sopisit keulakuvaksemme ja saisit kunnian olla kasvot päätösten takana. Koska toimintakentässäsi on 44 paikallisyhdistystä ja lähes 8000 jäsentä (jonka määrää toivomme sinun olevan sitoumuksella mukana kasvattamassa) sekä Pirkanmaan Yrittäjien toimistohenkilökunta, on luontaiset johtamistaidot niin numeroissa kuin ihmisissä tarpeelliset.

Kiinnostuitko?

Tehtävien haku avoinna 24.9.2023 asti.

Pirkanmaan Yrittäjien vaalivaliokunta kutsuu haastatteluihin valitsemansa hakijat tiistaina 10.10. ja keskiviikkona 11.10. Lopulliset valinnat tekee Pirkanmaan Yrittäjien syyskokous 15.11.

Hae tästä!

Seuraa meitä somessa ja netissä, pysyt ajan tasalla!

Tervetuloa mukaan vaikuttamisen, vahvistamisen ja verkostoimisen joukkoomme!