17.9.2021 klo 12:26
Uutinen

Haku kolmanteen 365 päivässä pörssiin -valmennukseen on käynnissä

Suomen Yrittäjät järjestää kolmannen kerran 365 päivässä pörssiin -valmennuksen, jonka tavoitteena on antaa pk-yrityksille valmiuksia pörssiin listautumiseen. Valmennus alkaa marraskuussa ja haku siihen on käynnissä 29. lokakuuta saakka.

Ohjelman järjestää Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjäverkosto yhteistyössä Nasdaq Helsingin kanssa. Valmennuksen tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North Growth Market -kasvumarkkinalle.

Ohjelma sopii parhaiten yrityksille, joilla on useamman vuoden toimintahistoria, kilpailukykyinen liiketoimintamalli, liikevaihtoa mieluusti enemmän kuin kolme miljoonaa euroa ja Suomen Yrittäjien jäsenyys. Valmennusohjelma on tarkoitettu yritysten omistajille ja yrittäjille, jotka haluavat luoda osakkeelle likviditeetti- ja markkina-arvon.

Valmennusohjelma koostuu viidestä tilaisuudesta ja harjoittelusta. Ohjelmassa perehdytään muun muassa listautumisprosessiin, rahoitusjärjestelyihin, sijoittajaviestintään sekä pörssiyhtiön johtamiseen.

Lisätietoa: 365 päivässä pörssiin

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Tiina Rantakoski