21.11.2023 klo 15:27
Uutinen

Haku Uudenmaan Yrittäjien asiantuntijaryhmiin

Uudenmaan Yrittäjien järjestäytyminen vuodeksi 2024 jatkuu asiantuntijaryhmien jäsenten haulla.

Uudenmaan Yrittäjien asiantuntijaryhmät 2024

  • Osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaryhmän tehtävä on tukea Uudenmaan Yrittäjien toimistoa linjaamaan ja tuomaan esiin yrittäjien näkemystä yrittäjyyskasvatus- ja koulutusasioissa. 
  • Y-Tube kilpailutyöryhmän tehtävänä on yhdessä Uudenmaan Yrittäjien henkilökunnan edustajan kanssa suunnitella ja toteuttaa vuosittainen Y-tube -videokilpailu ala- ja yläkouluikäisille nuorille.
  • Edunvalvonta- ja elinkeinopoliittisen ryhmän tehtävä tavoitteena on aluejärjestön hallituksen tukena tunnistaa yrittäjien toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niitä indikoivia heikkoja signaaleja. 
  • Yksinyrittäjyyden asiantuntijaryhmän tavoitteena on mm. kehittää ja selkeyttää yksinyrittäjien toimintaedellytyksiä, edesauttaa yksinyrittäjien verkostoitumista Uudenmaan Yrittäjien toimialueella sekä tunnistaa ja nostaa keskusteluun yksinyrittäjien toimintaedellytyksiin liittyviä epäkohtia.

Asiantuntijaryhmien valinta

Tee ehdotus asiantuntijaryhmän jäseneksi 10.12.2023 mennessä täältä Ehdotuslomake 

Hallitus valitsee jäsenet kaikkiin edellä mainittuihin ryhmiin kokouksessaan 14.12.2023. 

Lisätietoa ryhmien toiminnasta saat Uudenmaan Yrittäjien toimistolta aluejohtaja Petri Ovaskalta (Edunvalvonta- ja elinkeinopoliittinen työryhmä), kehittämispäällikkö Kati Liikaselta (Osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen sekä yksinyrittäjyyden asiantuntijaryhmät) ja palvelupäällikkö Sanna Sassilta (Y-Tube kilpailutyöryhmä).