15.8.2022 klo 14:54
Uutinen

Haloo Helsinki! rokkaa Yksinyrittäjäpäivän illassa

Marraskuisena perjantai-iltana päästään bilettämään stadionluokan bändin ja satojen yrittäjien kanssa. Yksinyrittäjäpäivän illan konserttiesiintyjä on Haloo Helsinki! 

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 300 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi muun muassa 10 Emma-palkintoa, 14 radiolistan ykkössingleä sekä yli 800 keikkaa.

Tunnetta illassa riittää: Haloo Helsingin! hittejä ovat muun muassa Reiviluola, Maailman toisella puolen, Lady Domina, Beibi, Pulp Fiction ja Hulluuden Highway. Bändi esiintyi kesäkuussa uudistetulla Olympiastadionilla 35 000 kuulijalle.

Yksinyrittäjäpäivän osallistujille konsertti kuuluu lipun hintaan. Aino Areenan konsertti on avoin kaikille konserttiin lipun ostaville.

Viritä siis äänihuulesi, kaiva esiin päheimmät korkkarisi ja sähäkimmät bilevermeesi ja valmistaudu Yksinyrittäjäpäivän päätteeksi vapauttamaan sisäinen liskoaivosi muiden kaltaistesi seurassa!

Katso Yksinyrittäjäpäivän koko ohjelma ja osta liput täältä >>

Tuleeko kaverisi mukaan vain illaksi? Osta hänelle liput täältä >>