Etelä-Savon Yrittäjien hallituksen jäsenhaku on käynnissä.
26.1.2024 klo 09:00
Uutinen

Haluatko vaikuttaa yrittäjien asioihin Etelä-Savossa?

Etelä-Savon Yrittäjät hakee uusia luottamushenkilöitä kausille 2024-2025 edistämään yrittäjyyttä toiminta-alueellamme. Luottamushenkilötyö Etelä-Savon Yrittäjissä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan eteläsavolaiseen yrittäjyyteen ja mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Tule rohkeasti mukaan!

Kiinnostaako sinua… 

  • yhteiskunnallisiin asioihin ja yrittäjyyteen vaikuttaminen Etelä-Savossa? 
  • erilaisten, yrittäjiä kiinnostavien tapahtumien ja koulutusten järjestäminen? 
  • verkostoituminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen? 
  • antaa omaa asiantuntemustasi ja aikaasi järjestötoimintaan? 

Valiokunnat ja verkostot kokoontuvat keskimäärin neljä kertaa vuodessa. Luottamushenkilötyö edellyttää järjestön jäsenyyttä sekä kiinnostusta ja sitoutumista yrittäjien yhteisten asioiden eteen toimimiseen. Haku on avoin kaikille jäsenyrityksille. Kuhunkin valiokuntaan ja verkostojen johtoryhmään kuuluu kerrallaan enintään 10 henkilöä puheenjohtaja mukaan lukien. Luottamushenkilön toimikausi on kaksi kalenterivuotta.

Hakulomakkeen ja kuvaukset valiokunnista ja ryhmistä löydät täältä

Hakuaika päättyy 7.2.2024. Aluejärjestön hallitus valitsee luottamushenkilöt kokouksessaan 21.2.2024.


Luottamushenkilötyöllä on tärkeä merkitys aluejärjestön toiminnan kannalta

”Luottamushenkilönä toimiminen on tärkeää työtä sekä kokouksissa että niiden välillä. Kokouksissa keskustellaan ajankohtaisista asioista, suunnitellaan tapahtumia ja koulutuksia sekä käydään läpi yrittäjäjärjestön linjauksia. Valiokunnat ja ryhmät tapaavat myös toiminta-alueensa vaikuttajia ja sidosryhmiä. Luottamushenkilönä voit edistää yrittäjyyttä ja vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin.  Voit tuoda esille asioita, joihin yrittäjäjärjestön pitäisi vaikuttaa”, Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola sanoo.

Kokoukset pyritään Rasolan mukaan järjestämään niin, että ne palvelevat osallistujia mahdollisimman hyvin. Osa kokouksista on läsnäolokokouksia ja osa hoituu Teams-tapaamisten kautta. Tapaamiset ovat hyvä foorumi verkostoitua yrittäjien ja alan toimijoiden kanssa. Ne ovat myös oppimisen paikkoja valiokuntien ja verkostojen jäsenille sekä mukana oleville aluejärjestön toimihenkilöille.